網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

請問有冇JM可以介紹? 同埋計埋運費會唔會貴過香港買?謝謝!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

wishwish2012 發表於 18-1-15 13:29
用緊民個,好用。當然用點對點集運,好似2-3公斤左右,運費大約$10-$15,你可以選直運/官集,以免計體積重 ...

Thx

伯爵府

oceandeepsea 發表於 18-1-15 15:20
睇過永旺有隻不銹鋼叫eko,成兩佰幾蚊,淘寶有官店,未對比價錢

Thx

伯爵府

1bear1dream 發表於 18-1-16 06:37
【我剁手都要买的宝贝(麦桶桶长方形垃圾桶卫生间窄创意卧室不锈钢脚踏家用欧式厨房客厅),快来和我一起瓜 ...

thx

伯爵府

TelGirl 發表於 18-1-15 23:25
我都淘左個EKO的電子垃圾桶,用落幾好

thx

伯爵府

yeumg123456 發表於 18-1-17 14:08
其實宜家傢俬幾平 又唔洗怕淘垃圾桶計左體積重

我睇下先,謝謝

伯爵府

cherylcc 發表於 18-1-18 10:58
呢個eko只賣rmb73, 唔知掂唔掂

EKO欧式创意不锈钢垃圾桶家用卫生间客厅卧室脚踏式厨房大号带盖 ...

Thx

伯爵府

wishwish2012 發表於 18-1-15 13:29
用緊呢個,好用。當時用點對點集運,好似2-3公斤左右,運費大約$10-$15,你可以選直運/官集,以免計體積重 ...

我都想買個30L,但用王生間私集 呢間答唔到包裝後長濶高幾多。 點對點係官集定私集?我未用過淘寶官集

伯爵府

wishwish2012 發表於 18-1-22 12:20
點對點係私集,但佢唔會計體積重,最啱運大件又輕既野。30L果個連包裝最長果邊有60cm, 計體積起碼要17kg, ...

謝謝你 ,我剛看到有其他姊妹話點對點改咗每件貨品 最低收費0.5 kg ,唔係包裝後計一個總數 我睇下抵唔抵先

伯爵府

wishwish2012 發表於 18-1-22 12:26
提一提,由於佢係送上門,首kg 係$20, 送貨費係$20,所以頭1公斤已經要$40,但之後每公斤$5就好抵,你最 ...

謝謝你! 送貨費20, 住宅也是收20蚊?我用開京廣送上住宅好似加收25

伯爵府

wishwish2012 發表於 18-1-22 12:41
所以我話唔好買太輕既野。即使0.1kg, 都會收$2.5,

謝謝

伯爵府

wishwish2012 發表於 18-1-22 12:20
點對點係私集,但佢唔會計體積重,最啱運大件又輕既野。30L果個連包裝最長果邊有60cm, 計體積起碼要17kg, ...

hi, 我啱啱註冊咗 , 想請問點睇番自己個登記地址?

伯爵府

wishwish2012 發表於 18-1-23 13:01
Login 後第一版係會員資料同地址簿,係新增收件地址果度右邊箭咀按一下就可以選你登記既地址,亦可以係下 ...

係wor, Thx

伯爵府

wishwish2012 發表於 18-1-23 13:09
唔駛客氣。:mother:

想問嗰個"取得會員編號" 係咪唔使理佢? 另外快遞號碼係咪到咗深圳先畀號碼佢登記? 定係一發咗貨有號碼就可以畀定佢先?太多問題,謝謝先;p

伯爵府

wishwish2012 發表於 18-1-23 14:52

你登記左就會自動有會員號碼,唔駛理佢, 去教學到跟 ...

ok thx

伯爵府

michelle9867 發表於 18-1-23 16:59
比香港平,我淘過。

Thx

伯爵府

wishwish2012 發表於 18-1-22 12:26
提一提,由於佢係送上門,首kg 係$20, 送貨費係$20,所以頭1公斤已經要$40,但之後每公斤$5就好抵,你最 ...

謝謝你 ,第一次用點對點非常順利, 收貨 即日入倉 ,有啲就第二日入 都好快, 27號出貨今日三點就收到 ,計落好似平過我用千里集運 京廣,因為王生收人民幣。 你介紹嗰個垃圾桶同我用開香港買的差不多!

伯爵府

acomcom88 發表於 18-1-31 10:32
回覆 lala229 的帖子

首頁

尾頁

跳至