想生BB

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我都係泰國做ivf. 過幾日就生啦。 無錯,相

原帖由 tlyp 於 14-11-16 發表
我都係泰國做ivf. 過幾日就生啦。

無錯,相比台灣一,喺泰國做ivf啲都唔算平,不過佢地技術,流程,衛生 ...
可以分享嗎?

我係40+ 已有2女,
超想要仔。

我老公上網睇資料,直情想即刻飛去泰國做ivf。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 zhaifufu 於 14-11-15 發表多

原帖由 momo01 於 14-11-16 發表
多謝你啊!其實我見bk唔多人去泰國,所以先膽粗粗出呢個post。

其實去泰國一d都唔平,同香港價錢差不多, ...
多謝分享,我都想去泰國做ivf,
有心水未?

等你詳細分享。

珍珠宮

momo01 發表於 14-11-17 10:56
我建議都係做多少少research先,始終都唔同香港,邊間做同住邊都要細心諗清楚啊

...

多謝你, 因爲年紀問題,所以無時間再博仔, 要一擊即中果D。
同埋邊度找資料比較多? 唔好意思,好多問題。

希望大家都願望達成。

珍珠宮

momo01 發表於 14-11-17 12:15
台灣平好多喎,大約3-4萬就得,但泰國要10萬左右架,除非你有特別要求者。

...
剛剛睇左大陸果2網站,好多 都 介紹你睇果幾間,睇到眼花花。
因爲, 我地必定要仔, 係咪只有泰國可做?
我仲有2個女,唔想飛去泰國做。
因爲,飛泰國應該起碼一星期。
其實,香港係咪無得揀性別架?

珍珠宮

momo01 發表於 14-11-17 12:52
同埋你預飛外地點都要2星期左右,就算飛台灣都要啦,我問過泰國建議留3星期,由day2至放胎後一兩日先走架

...

明白了。 謝謝!

首頁

尾頁

跳至