論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:kawaiibibi 的帖子

1.冬天除晒小朋友啲衫,佢先試水温,小朋友呆企
2.夏天熱比長袖衫比小朋友著。天氣涼咗!比短袖衫小朋友著
3.小朋友洗頭,成頭泡,用水照頭淋,小朋友驚之餘,眼耳口鼻入晒水
4.啲湯啱啱煲起就想比小朋友飲,要我哋叫住話好熱,等等先,佢先放抵
5.小朋友嘔,成件衫都係嘔吐物,除衫時唔會就住除,成面成頭都係嘔吐物
6.叫佢推返張飯枱,佢將自己困喺牆同梳化之間,先醒覺自己要行返出嚟!

……

男爵府

半年 !

7.啲食物跌咗落地下,就咁執返比人食

8.同小朋友除衫,唔睇吓膊頭位有冇鈕,成日就咁向上扯,小朋友大叫之餘,又括到面同眼

...

男爵府

回覆:藍莓綠茶 的帖子

一啲都唔識轉彎

男爵府

回覆:Blui314 的帖子

佢都肯做嘅!冇黑面 ! 有駁嘴但少, 有禮貌,個人衛生欠佳 ! 死做嗰啲就得,用腦嘅嘢就唔得 !

男爵府

引用:佢有無腦,想凍親小朋友咩

原帖由 kawaiibibi 於 15-04-28 發表
佢有無腦,想凍親小朋友咩
除晒小朋友啲衫等佢試水温,我話要保暖呀!佢都唔明喎!次次要話佢,終於我問佢: 冬天,如果係你自己,除晒衫企喺到,你凍唔凍呀?佢先:呀!但佢都唔係好明喎!…又係咁!最後,要由頭到尾講點做點做… 如果係長袖底衫你就可以除面衫等,如果,短袖底衫,你就較好水先同小朋友,除褲除衫…死唔死? 真係要逐個逐步驟講出嚟先得,講少句,佢都唔識做。

男爵府

我想換 ! 但又要賠一個月,又機票,換又驚新嗰個仲衰

男爵府

回覆:mm_ho 的帖子

菲海外

男爵府

叫佢同小朋友洗腳,佢一隻手揸花灑,一隻手洗小朋友隻腳,又唔叫小朋友扶住,小朋友點可以單腳企啫!叫佢放低,佢唔明,叫佢放抵花灑,佢望住你都未明! 叫佢一隻手扶住小朋友手,都未明! 要指住佢手,同佢講,你扶住佢手,你另一隻手洗小朋友隻腳,都唔係好明,最後,佢只係用水淋吓隻腳就算 , 我真係救命!!!!

我諗我要做示範比佢睇,佢先會明白!

出到街先發現工人冇同小朋友著內褲,問佢,佢都唔知,打開小朋友條褲嚟睇,我話你今日同佢著衫的! 佢冇出聲。

我真救命

首頁

尾頁

跳至