親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

引用:泰國曼谷~3大1小(3歲)Hea 遊應該住邊間酒

原帖由 abbyyan2003 於 16-01-17 發表
泰國曼谷~3大1小(3歲)Hea 遊應該住邊間酒店?請問有無推介?🙏🏻🙏🏻

想He ...
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri剛剛住完回來,房間係夠大,泳池水比較凍。我都係三大一小去,有bb床,不過另外同佢講,住夠三晚定四晚,免費upgrade,有廚房可以煮野比小朋友食,夜晚做緊優惠,dinner buffet,999匹一位大人,有燒海鮮,得星期五,六有得食,呢個價食,好抵。早餐一般,都要450匹一位,可以唔洗食,出去食野都ok,有免費車車你去jj market同夜市。早一日book定。大堂有免費野飲,朱古力奶幾好味。可以望下cx package,個人覺得幾抵。因為第二次入住

別墅

引用:Quote:Angelalalee 發表於 16-1-20 18:51 G

原帖由 HoLizz 於 16-01-31 發表
唔該,
我想問下三大,應選什麼房型呢?
因我找不到三人房啊!
我三個大人一齊去,一個可以訓廳,或者一齊訓都ok,張床都夠大……酒店住三晚定四晚,免費upgrade 套房

別墅

引用:回覆 Angelalalee 的帖子吾該,想問吾食GCPR

原帖由 yklee 於 16-01-31 發表
回覆 Angelalalee 的帖子

吾該,想問吾食GCPR早餐,附近有咩早餐食?
我去左centraworld食下野,太早唔知big c foodcourt開未……不過係平,但唔好預好好味……

別墅

引用:Quote:原帖由 Angelalalee 於 16-01-31 發

原帖由 Cocoyuan 於 16-01-31 發表
請問三個大人一間房,係唔係一定要加床啊?thx
我沒加牀

別墅

引用:Quote:原帖由 Angelalalee 於 16-01-31 發

原帖由 Cocoyuan 於 16-01-31 發表
請問三個大人一間房,係唔係一定要加床啊?thx
參考

別墅

引用:Quote:原帖由 Angelalalee 於 16-02-01 發

原帖由 Cocoyuan 於 16-02-01 發表
請問呢間係邊間酒店?酒店會唔會收多一個人費用?thx
呢間咪GCPR,冇加錢,三個人

首頁

尾頁

跳至