潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

phoebepanpan 發表於 21-11-25 18:58
我買咗akoya 手鏈$380
一對耳環每粒15份$864
一碎34份吊咀$2592

我有去睇,但見二千幾蚊有30份一對耳環好似平到有啲驚。問sales喺唔喺天然鑽,佢哋又話喺……

會唔會見到人造鑽 浩石妢天然真鑽ga?
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

侯爵府

sinyee_sindy 發表於 21-11-28 01:02
我就訂咗個介指托$5900,十粒G/F碎鑽共0.65卡左右。唔知有冇買貴到呢?
睇過$6500就有一條既I color 2卡鍊 ...

呢間啲貨好火喎 店叫咩名?

右下角單圈耳環要唔要 3000蚊啊?
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

侯爵府

回覆樓主:

我第一次去珠寶展
問sales 話喺真天然鑽石
買左2對碎石耳環+1隻排戒
都喺寫D色
不過我攞返屋企平時啲,天鵝仔排戒&Lab鑽 一齊比較

關燈+開電筒睇覺得反射出彩光望落一樣囉~ 真喺天然鑽石?!

侯爵府

MACY姐姐 發表於 21-11-29 14:38
因為我買左隻手鐲,但無同我講講乜 color

靚啊~幾錢啊?
貨品牌仔佢會跟埋俾你,上面有寫。

我見場內手鏈多,
周圍行想搵手鐲 半圈石或兩行半圈都唔覺眼,多數全圈圍石。

首頁

尾頁

跳至