自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

阿女喜歡飯餸分開定冇咩所謂?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ill 發表於 23-3-2 18:04
我諗都冇所謂

燜燒壺保溫能力高d!但冇分格!

琥珀宮

LoveCorgi2 發表於 23-3-2 23:49
但阿女話唔係好熱。有咩翹妙?

用緊咩牌子?

琥珀宮

ill 發表於 23-3-3 12:49
非常好,去看看先

燜燒壺要買啱size, 要裝8-9 分滿熱食先保溫,不要買過大size. 裝半滿!

琥珀宮

CYT0408 發表於 23-3-4 12:28
唔好意思,只係5-10分鐘咁焗下就夠,
如果焗到半個鍾會唔會反而唔夠熱。

整一個俾自己試吓,每人對熱感(期望)可以有差異!

首頁

尾頁

跳至