自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實如果主謀係阿叔, 咁佢呢15年有咩好處? 成日係城寨, 酒色財氣佢都無享受到, 反而3個殺手可以享受下, 而且佢個侄都唔係蠢人, 無理由無留意到D咩?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pomanlife 發表於 16-8-15 16:55
如果主謀係阿叔, 咁佢呢15年有咩好處?===>同問

如果主謀唔係阿叔, 點解佢又阻止段迎 ...
如果用親阿叔咁思維, 怕段有咩事就絕後!!

琥珀宮

pomanlife 發表於 16-8-15 17:01
個亞叔係咪冇結婚架??? 小智又係邊個個仔, 未搞得清
應該無結婚, 小智好似係其他師兄既仔!!

pomanlife    發表於 16-8-15 17:10

琥珀宮

6299 發表於 16-8-15 17:07
咁點解要殺佢?第1集牙佬老豆點解會失常性c左?呢啲交代左未架?我睇啲唔睇啲 ...
段爸朝爸要保護城寨, 主謀可能嫌佢地阻頭阻勢, 我估段爸俾人逼佢咗毒品失咗常性! 你無睇漏全部未開估!

琥珀宮

6299 發表於 16-8-15 17:17
原來如此,咁牙佬同拳佬知道對方係當年已識得?
拳佬話係朝陽教佢; 花曼都係話人地教佢!!

首頁

尾頁

跳至