自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

HAPPY MOTHER'S DAY

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wong2323 發表於 17-5-12 22:48
若您見唔到,可能係您部電腦當左佢係POP UP 廣告,所以block左
開頭唔見佢, 我以為隻鑽戒唔LIKE 我!!!

琥珀宮

09729loklok 發表於 17-5-13 11:05
回覆 hiphopmama 的帖子

點玩架?
用開CHROME, 無野彈出黎, 後試FIREFOX 入呢個TOPIC, 其實唔駛打任何野, 右下角自動彈出黎俾你攞鑽戒 !
開頭我都以為要打字!!!

wong2323    發表於 17-5-13 12:15

琥珀宮

maylmm 發表於 17-5-17 17:27
我啱啱用IE再試打 Happy Mother's Day 都唔得

置頂(自由廣場版面)有個版本, 一入去右下角就有! 可以試下!

首頁

尾頁

跳至