自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

Oh !
第一個嘅出post 原來唔係假!係昨天11/12!
小芙蓉!RIP!!!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Protea 發表於 23-12-12 21:56
嗰個譚飛同陳勳奇又話未死,仲有一啲咩知情人士。

可能要聯絡至親,幫手拖住時間先!
唉!突然!

琥珀宮

如果佢父母仲健在,年紀點都唔細,身邊嘅人真係要d時間睇下點樣傷害最少!

琥珀宮

happymama11 發表於 23-12-12 22:02
真係好突然,我好鍾意海味
每次見到海味,我就會諗起黎明,佢哋兩個真係好襯
從尋日起,每年12月11日係黎明 ...

Oh! 曰子又會咁啱!

琥珀宮

睇返以前相關文章,佢只承認係有血小板偏低,呢個都係紅斑狼瘡常見情況!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊