夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

SillyDogDogDog 發表於 19-5-7 05:46
我29歲同而家老公一齊,而家都36歲,結左婚3年,其實當年識佢第2年己經傾過結婚,但佢唔想結,後來拖下又一 ...

我感覺係你比你老公一直都牽住走,乜都係佢想你就去配合同迎合,其實咁樣係好辛苦,同時都體諒到你嘅無奈!
男人對於「生BB」呢樣野係無咁著緊的,女人亦都明白「有仔趁嫩生」呢個道理!
我當年25歲結婚,老公都係一直唔想生住,所以我同老公講明過咗30歲後我就唔會再生叫佢自己唸,我覺得男人係需要有個限期比他們,過咗限期一切都唔會再係你控制之內!唔係你想就要我配合!

大宅

lunacosmea 發表於 19-5-9 13:40
樓主你不如試下觀察下老公既性取向
睇下佢係咪唔鍾意女人,
如果佢係直既,就再睇下佢係咪有性功能障礙唔好 ...

通常好多人都係生完小朋友後先會越來越少性生活,但講到剛剛新婚仲係處於蜜月期,如果無性生活真係好唔正常!樓主呢個婚姻其實都好可悲!

大宅

SillyDogDogDog 發表於 19-5-30 23:46
我好想 我真係好想走 時時刻刻都想走
然而身邊好多人問我好多野 佢地話我唔靚 有人話我唔好食 所以老公會 ...

個樣靚唔靚係天生的,無法改變,但做女人肯定係要有自信先會美麗!你連自己都睇唔起你自己,邊個會睇得起你呢?你自己都唔接受自己,仲點會有人接受你?
呢個世界你無可能控制掌握到人地,但你可以控制同掌握你自己!
呢個世界無野係解決唔到!唸住去死係最蠢的行為!講到生BB,人地電視嗰個52歲自然受孕先第一胎都有得生,你都係36啫!何必樣樣都要唸到咁灰呢?
路係自己行出來,你肯行,太陽一定會照耀著你!
樓主,你要振作呀!能抬頭凡事也可能!
https://youtu.be/Lg0Djk3DoQI
呢首歌係我覺得好難受撐唔住嘅時候一直扶著我成長,希望呢首歌都能鼓勵到你!加油!

首頁

尾頁

跳至