自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

我唔知我有冇。
但我都唔捨得用咁多錢去洗牙。(一年一次果D有,但深層果D貴我冇洗過)
我以前有排都成日流牙血,仲好似有D鬆,我的起心肝淘左水牙線,仲有超聲波撩牙石支野,日日沖涼時好比心機係咁洗,係咁了,仲乾淨過出去洗牙,過左一兩星期之前,就冇再流牙血。牙都實淨番。而家只係一兩個星期會再咁整自己一次,直到現在牙都仲好健康,你又試下啦。幾舊水,就算唔得都唔肉痛啫。

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

trendy007 發表於 20-11-3 16:13
請問可以PM我link? 謝謝。

7.0fu置该句(emoji)wrZScQsOmB7(emoji)打кǎI(emoji)τa0寶(emoji)或坫击炼接 https://m.tb.cn/h.4XopjOF?sm=3964ac 至浏.览览.器【冲牙器正畸专用洗牙器家用牙齿清洗工具口腔清洁洗牙神器水牙线】

水晶宮

trendy007 發表於 20-11-3 16:13
請問可以PM我link? 謝謝。

3(emoji)fu致这一行(emoji)6jfecQsnLZo(emoji)回(emoji)木/兆宝(emoji)或点几连结 https://m.tb.cn/h.4XoK0Sb?sm=42e14a 至流览器【超声波牙结石去除器洗牙齿污垢除牙石神器洗牙器家用速效溶解牙石】

水晶宮

loved 發表於 20-11-3 16:47
有無link?吾該

58樓,60樓貼左。

水晶宮

loved 發表於 20-11-3 16:52
見到你條link,洗時痛吾痛?點樣洗吾整濕身?

一定會濕,所以我沖涼先整。
就係有D水沖你咁感覺。沖到牙肉位咪可能少少痛。當然如果本來就腫緊,就痛D。如果本身係好健康既牙肉,就唔會點痛。

水晶宮

bobomia 發表於 21-1-5 09:26
可以分享吓淘寶link嗎?水壓先+超聲波洗牙支野,唔該曬!

58樓,60樓貼左。

首頁

尾頁

跳至