自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆 theclacheng 的帖子

謝謝報料。陣間試下掃貨先。

水晶宮

回覆 theclacheng 的帖子

謝謝報料。我因為來不及整恒生減三十元優惠,但都照買。用了買三送一優惠。買了Safe guard淋浴液,12元有720毫升;買了三支,另外再買一包clear洗頭水補充裝,好抵!另外再加多六元買左支400毫升洗潔精。埋單48元。我明日再買,可能是糧食類。

水晶宮

潘白兔 發表於 20-5-19 07:04
safe guard shower 好吾好用?
另外洗潔精咁平?粗用都抵喎。
呢樣野好個人,我見夏天到。有時一日沖二次涼(做完運動大汗要沖涼)。買來粗用。去年試過有試用裝200ml派,用過都ok,我用過沒敏感就可以。見它買3支先36元,仲抵過買一支其他牌子淋浴液。我粗用。
洗潔精都係見平就咁加錢換一支。工人日日洗碗,成日用。

水晶宮

ywng6 發表於 20-5-19 13:16
回覆 Astra00 的帖子

按了現在兌換,但是沒有優惠券可以scan, 只有訊息告訴我‘你已成功兌換’. 請問你們 ...
我未用啦。答你不到。我只是昨晚上用了買四件送一件。

水晶宮

ywng6 發表於 20-5-19 13:16

按了現在兌換,但是沒有優惠券可以scan, 只有訊息告訴我‘你已成功兌換’. 請問你們 ...
個條碼係職員手上。職員有張barcode 去scan.
剛才用兌換了的信息交比職員,個職員話用恒生卡比錢就得。超多人掃日用品。

水晶宮

carrrrng 發表於 20-5-19 20:18
日本制Clear350g$18買6送2 再減30
78蚊有8枝抵到爛
係,好抵!買百多元夠用1年起碼。

水晶宮

ywng6 發表於 20-5-19 21:15

謝謝!今早俾個訊息個收銀,佢話一定要我自己找到個barcode 🙄🙄€ ...
我按完個製,係沒barcode出架。個收銀會唔會都不熟啦?佢哋自己收銀台上有疊過膠的barcodes可以嘟。

首頁

尾頁

跳至