自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

識有個朋友Y當年打份工,要養家,仲要成日捱飯盒,同個女友拍左好多年拖。之後Y比個好年輕(細十幾年)嘅女仔睇中,屋企又係獨女,個女嘅超冧,Y亦順勢追個女仔,好快就一齊,然後就生活變晒,一年坐頭等飛好多次,出入揸波子,食飯亦全部豪食..一身名牌,亦好快結埋婚,搬埋去女家住。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

capricornbb 發表於 20-9-2 07:24
妳朋友應該好靚仔呀?細十幾歲都吸引到

你又真係估錯,我朋友唔靚仔,男仔之中亦算矮,同我一樣高(我168cm)

水晶宮

capricornbb 發表於 20-9-2 08:08
可能係你朋友勤力上進/成熟/溫柔體貼,總有佢嘅吸引力,又或者個妹妹仔唔太靚啦?唔係點會揀一個窮、又唔 ...

佢嘅優點,係佢把口
講野好叻,氹到外父外母直頭當左佢係親生仔咁
而個女仔亦算靚,始終好young..剛剛先u grad.

水晶宮

capricornbb 發表於 20-9-2 08:31
男人把口叻 ,真係可以氹到樹上雀仔落地

佢係醒目仔嚟,再加上把口,真係睇住佢由平地上高山

capricornbb    發表於 20-9-2 08:37

水晶宮

mimi199188 發表於 20-9-2 09:33
回覆 Angelice-BeBe 的帖子

所以點解話女仔吾願意陪你起家,系男人冇良心,窮時陪你,一有發達機會飛起你 ...

人都係自私,最後都係唸自己,能過富貴生活,仲點想繼續窮,女想嫁有錢人,同樣男人都想入富貴門

水晶宮

yeung_ma 發表於 20-9-2 22:52
朋友Y, 好靚仔?

一定不是靚仔,身高亦矮

水晶宮

KennyLaw_FB 發表於 20-9-11 12:19
170都無?

因為我得168,這位男性朋友同我一樣
所以我肯定無170

水晶宮

KennyLaw_FB 發表於 20-9-11 15:51
現今男性無180其實都矮

這位朋友嘅故事,正正唔係外表取勝

首頁

尾頁

跳至