自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我岩岩生完都唔想6299上黎,個人好攰又殘,又要成日餵奶,BB又細,真係唔會想應酬6299。我一定會叫老公唔比佢地上黎,唔係我肯定剷爆我老公。咁你細佬都係聽老婆order者,不過態度差又真係唔好。
其實你爸媽都係醫院探完B,等坐完月再探啦。而且受氣係你爸媽,佢地都未出聲,你又何必理咁多。你咪叫佢地收返層樓羅,佢地無行動,你就由得佢地啦。

男爵府

呢度係討論區,你放得件事上黎,就一定有唔同意見,唔係咩叫討論。個d唔岩聽既你聽完咪算,唔需要鬧返人轉頭。你話你細佬態度差,你自己態度亦唔見得好。既然已反面,就以後不要付出金錢係佢地身上。

至於爸媽比佢地層樓,係佢地選擇,佢地要貼錢買難受真係無得怨。

男爵府

tonia2006 發表於 19-6-11 16:40
就係費時俾人話 男家唔關心 基本上屋企人對個新抱超好 番黎食飯完全冇叫佢幫手 拎碗 洗碗 完全冇 番到黎等 ...

其實呢代人唔會諗男家關唔關心,有間屋比佢住就夠,坐緊月真係唔好打搞,要湊初生B好攰,唔想再招呼長輩,大部分80後90後都咁諗。

可能你口中的細佬,就好似我老公咁,係我嘈佢唔好比99姑9成日上黎阻住我囝訓晏覺,又罵我工人。其實唔係唔比佢地上黎,係唔想佢地插手我湊囝既事者。我老公唔幫佢地,姑9就嬲左,結果由我大肚到生左細囝5個月,姑9同99都無上過黎。我有叫老公搵下佢地,但老公話搵佢地只會一直哦佢,所以唔想搵。

你要明白男人係唔想人煩,所以佢咪態度差羅。過一排你唔提呢件事就無野啦。

首頁

尾頁

跳至