自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 茶木 的帖子

我四個月減左22磅,BMI得返18.5宜家92磅

男爵府

回覆 忌廉寶寶 的帖子

我得150cm 高,114 好肥架喇

男爵府

回覆 suki2500 的帖子

我以前都係咁,我d仔女鐘意食炒飯同肉醬義粉,炸嘢,我成日都包底,決心減肥後分開食,我自己食低醣高蛋白食物,所以減得好快

男爵府

回覆 zola 的帖子

哈哈,張相係亞囡由低影上去,又著橫間衫,著返深色衫冇咁肥,不過多肉就係真嘅

男爵府

回覆 heilongmama 的帖子

哈哈,就係望住自己d旅行相就知道要 ’的‘ 起心肝減囉

男爵府

回覆 wing姐 的帖子

我係年頭有疫情停課,唔駛晚晚睇功課,公司又少左開ot, 所以嗰幾個月好勤力喺屋企做運動,一星期做足7日,做HIIT,初時好辛苦,斷氣咁滯,後尾慣左又瘦左,先冇咁吃力,飲食方面,低醣高蛋白,即係食烚蛋呀,雞胸,三文魚,豆腐嗰d,要食番薯,薯仔,南瓜嗰d,少食白飯麵包,我嗰四個月不論運動同飲食都好忍得,捱過左,宜家keep住90磅就唔駛再戒口,一肥返兩三磅又食淸d幾日同食低醣食物,又會瘦返嗰兩磅

男爵府

回覆 loving_mybaby 的帖子

Hello 你減得成唔成功呀?如果你覺得輕鬆,可以加呀,其實復課後,我少左好多時間做運動,又要ot, 依兩個禮拜仔女考試我直頭零運動,不過好彩依家只要keep住就得,如果你平台期停滯左,就食多d低醣食物同烚蛋吖,都好見效架,加油💪🏻

男爵府

回覆 阿里媽媽 的帖子

老實講,瘦左之後真係無咁勤力日日做運動,因為已經達到理想磅數,改為一個禮拜三日,開學後加上公司忙,前排浄係星期六日先做,依家考試直頭完全零運動,不過考埋依幾日都會做返,等身型結實d

男爵府

回覆 loving_mybaby 的帖子

我決心減之前都研究左好多方法,最見效都係減醣高蛋白同做運動,所以我都乖乖地做運動同控制飲食

男爵府

回覆 茶木 的帖子

我就係唔想長期戒口所以見忍足四個月,拿拿臨攪掂減咗佢,宜家基本上食返正常嘢,半年都冇返彈,不過甜嘢炸嘢嗰d通常食幾啖,滿足左就 ’隊‘ 比我c6 食,所以佢肥左好多,宜家我通常重兩磅就會減醣兩日瘦返,長期keep 住90 - 93 磅,至於你話塊面,當然瘦左尖左好多,會覺得潮悴咗,但我寧願宜家瘦猛猛都唔想好似以前肥嘟嘟咁

男爵府

回覆 oceanarma 的帖子

我得150咋

首頁

尾頁

跳至