自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

micsin 發表於 20-1-21 17:56
暑期 一成人連稅 唔洗一千 我一家四口 不用四千

我都買左8月中,4大1小連3件15kg行李

如果你買最平機票冇包托運行李,另外買好貴

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

kaheiboy 發表於 20-1-22 08:32
我訂唔係最平嘅票包15kg託運行李加一件手提,原來依家機上餐$65要付費但都唔算貴,個人覺得幾好。
...

來回時間唔要買餐都得

珍珠宮

kaheiboy 發表於 20-1-22 08:50
每個價錢包嘅都唔同,你最好睇番自己訂嘅票種包咩?

我意思係去程係零晨,回程係晚機,如果冇包餐,唔駛額外買都冇問題

珍珠宮

kaheiboy 發表於 20-1-22 09:42
其實加錢買餐仲彈性,零晨機個晚餐(上次係炒飯幾好味,但之前有食晚餐都食唔落浪費左)。
...

當然啦!唔係硬性將成本加落票價

我岩岩聖誕第1次坐短程零晨機,一上機就瞓,臨落機前先叫空姐比返個水果餐我

珍珠宮

那邊的星星 發表於 20-1-22 17:13
回覆 micsin 的帖子

樓主, 我遲了一步....完左優惠了

慢慢搵下唔同日子,我見8月中仲有最優惠的機票

首頁

尾頁

跳至