美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

del

複式洋房

回覆:我要做媽媽 的帖子

咁JM你用緊咩啊,介紹下我想搵隻可以隔離防曬同遮瑕既來用,唔想係面上搽太多層,覺得好鬼麻煩

複式洋房

引用:我自己就唔係好鐘意用cc+cream既+

原帖由 我要做媽媽 於 16-02-10 發表
我自己就唔係好鐘意用cc cream既
咁JM你用緊咩啊,介紹下表情符號我想搵隻可以隔離防曬同遮瑕既來用,唔想係面上搽太多層,覺得好鬼麻煩表情符號

複式洋房

引用:Quote:原帖由+我要做媽媽+於+16-02-10+發表

原帖由 陳思敏 於 16-02-10 發表
咁JM你用緊咩啊,介紹下表情符號我想搵隻可以隔離防曬同遮瑕既來用,唔想係面上搽太多層,覺得好鬼麻煩表情 ...
咁JM你用緊咩啊,介紹下我想搵隻可以隔離防曬同遮瑕既來用,唔想係面上搽太多層,覺得好鬼麻煩

複式洋房

引用:我混合肌,反而覺得油和立,而且塗完冇耐塊

原帖由 lovemy2kids 於 16-02-10 發表
我混合肌,反而覺得油和立,而且塗完冇耐塊面立立令,出街前要掃層碎粉先control到。所以冇用咗了。
我結論 ...
咁JM你用緊咩啊,介紹下。我想搵隻可以隔離防曬同遮瑕既來用,唔想係面上搽太多層,覺得好鬼麻煩

複式洋房

引用:用緊新版+麻麻地+唔易堆+會顯乾紋+立立地一

原帖由 alicec413 於 16-02-10 發表
用緊新版 麻麻地 唔易堆 會顯乾紋 立立地一定要上loose powder. coverage比我想像高 不透薄(我覺得cushion ...
咁請問你用緊邊隻cushion呀

複式洋房

引用:上完少少乾,上個陣我加啲cream一齊上

原帖由 pingpingchoi 於 16-02-10 發表
上完少少乾,上個陣我加啲cream一齊上
咁睇來我要揀第二隻先得,我係混合幹肌,我驚容易出現乾紋

複式洋房

回覆:gray198189 的帖子

聽講雪花秀wor有JM話雪花秀遮瑕好,夠薄同比較潤。我都唸緊揀邊隻好

首頁

尾頁

跳至