自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

meii939 發表於 20-3-7 14:47
見有人開始留言, 畀咗錢冇貨,冇人回覆, 我自己亦幫襯買咗少少嘢, 係咪黑店?
...

我之前有上嚟問,因為收多尾數成幾蚊,我仲買左幾單,有jm話唔係黑店

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

KwanKwanMammy 發表於 20-3-7 15:26
唔係黑店,但你要預到貨時間耐,我已經係到買嘢買咗好多年

咁我嗰啲係講明預3月底

瑪瑙宮

Jakmm 發表於 20-3-7 20:24
係咪佢有門市係九龍城既?

有門市架?只知去牛頭角取貨

瑪瑙宮

龍貓車 發表於 20-3-7 15:53
呢間出晒名,而家仲有人買

出名咩呢?

瑪瑙宮

KwanKwanMammy 發表於 20-3-7 20:51
呢個係預計到貨期,但通常一定會遲,所以要預咗一定唔會有早或準時

我第一次幫襯乍

首頁

尾頁

跳至