夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

clcsandy 發表於 19-11-15 11:18
唔知點解,我上個月突然有懷疑老公外遇的直覺,我好心煩。

我老公三年前番呢份工,總公司O係美國,香港得 ...
你已經小見佢,而又分房.............唉,唔出問題先奇怪.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

clcsandy 發表於 19-11-15 13:22
所以要諗法子改善囉,老公呢兩個星期都著緊左我。其實呢幾個月我地又唔係無計傾又無嘈交,係好似有細路, ...
1 唔好分房, 2 你話佢去唔去的[有女人]娛樂場所,相信係有,至於其他野自己問下佢,冷戰處理

珊瑚宮

clcsandy 發表於 19-11-15 15:52
娛樂場所問黎都無用,你問佢一定話無。我只可以講佢上大陸晚上八點幾至十點幾我地就wechat, 有時會video c ...
冷靜處理,個的有女郎卡喇OK,在大陸上班仲要@三天以上...........唉,先安排好的仔女,唔好分房慢慢地回復番

珊瑚宮

Agcj 發表於 19-11-26 00:40
分床,分房,分居,分離。盡可能唔好分房瞓
YES

首頁

尾頁

跳至