夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

迷人pinklady 發表於 20-6-8 07:59
對於同另一半。
你地點定義“照顧”?
我覺得經常陪到我
睇你標題4個字,以為又講女[男]主角又搵到個老闆照顧

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

迷人pinklady 發表於 20-6-10 08:05
邊有咁幸福
有時未必係好事,以前有個靚女客去到的大型珠寶行做售貨員,當天就比個老闆睇中,叫佢唔好做叫佢搵個單位住,叫佢個副手跟個靚女的野,都唔係晚晚上去靚女度過夜,有時候出外地睇下貨,同居左一年多...有次就同靚女講話要去外地6---7個月,如有什麼事情找副手,佢已經同副手講左喇,頭個一二個月只是拿的老闆從外地買禮物比靚女,後期又拿老闆的錢比靚女,可能接觸得多左個副手都幾好樣,食食下就多接觸甘就上左靚女張床有左関係喇. [請各位想像一下,請回應下文]

珊瑚宮

迷人pinklady 發表於 20-6-11 08:16
副手是否single先?
甘又唔知, 拆局就係個老闆利用[根本就係任務]副手飛個靚女,她仲可以講的什麼呢?連分手費都唔敢攞.

珊瑚宮

858D 發表於 20-6-15 05:13
竟然畀我猜中你這個「下文」。
有錢嘅人又能保持著有錢嘅,絕非蠢人。
事後只怨「遇人不淑」沒有作用。有 ...
靚女.......真係入世未深

珊瑚宮

858D 發表於 20-6-16 06:07
我本來都不知世途如此凶險。近年來生活中出現了一個閨蜜,她入世深,認識的男性朋友巧合都是搵到錢又keep到 ...
呢個又係另類玩女人,唔係甘普遍

珊瑚宮

858D 發表於 20-6-17 00:40
呢D唔係咁普遍的另類,亦有聰明揀對手來「玩」。我信佢都有評估過我閨蜜是否適合同佢「玩」,而我閨蜜亦評 ...
小妹妹,有幾多人生經驗呀,相信你所講女人都唔會係20左右.

珊瑚宮

858D 發表於 20-6-18 00:03
Yes, 我還是小妹妹時,家父常緊張我隻豬被人騙了去。當見有男生對我癡情時,又怕那男生嫉妒成怒把我傷害了 ...
上一代係.............隻豬,係覺得好重要

珊瑚宮

858D 發表於 20-6-18 22:53
教到我都誤以為要有機會嫁到個好老公,就必須保住自己隻豬。結果過了半生,才發現我先生這等懂「照顧」隻豬 ...
我地講猪講得太多喇

首頁

尾頁

跳至