網購天地

跳至

首頁
23456...23

尾頁

男爵府

畀面勳章

onebaby 發表於 15-12-2 11:57
我睇番status寫住\'準備中\', 咁即是出了貨未呀?
即係出咗單, PACK 箱, 準備出貨, 但快遞未取件,唔可以取消
......

男爵府

畀面勳章

罐頭湯 發表於 15-12-2 11:42
我click過amazon.fr條link, 而家賣EUR408.52 (Dyson Vacuum Broom V6 Total Clean Technology 2 Tier 2 yea ...
買到,你落單啦!

罐頭湯    發表於 15-12-2 12:12
......

男爵府

畀面勳章

ting_hei 發表於 15-12-2 17:36
新手一問, 如果係Amazon.fr訂返黎有保養嗎?
......

男爵府

畀面勳章

引用:想問全套有幾多個頭? +

原帖由 ooomon 於 15-12-02 發表
想問全套有幾多個頭?
呢套就係Dyson v6 total clean, 有2個大頭及3個細頭

......

男爵府

畀面勳章

引用:剛訂了貨,但out+of+stock,咁係咪有排等? +

原帖由 ooomon 於 15-12-02 發表
剛訂了貨,但out of stock,咁係咪有排等?
咁你有無訂?其實out of stock 都未必要等好耐,見好多jm都提早咗收貨,依家又無得訂啦!

......

男爵府

畀面勳章

引用:其實Dyson+同其他吸塵機有咩分別?大家咁喜

原帖由 mary0109mama 於 15-12-03 發表
其實Dyson 同其他吸塵機有咩分別?大家咁喜愛呢個品牌
我個人like佢,因為係無線吸塵機,好方便,除時都可以攞黎吸,而且有好多吸頭可換,可配合唔同需要,吸床又夠力,又可吸地,新出絨毛頭吸頭髮一流,一部機就可以,唔洗特別買部機吸床,又買部機吸地,香港賣6,7千咁貴就未必買,但依家3千我又覺得好底用,有線機真係好煩,每次要都好大陣象,除手幾時都可以攞黎吸,一日吸幾次

......

男爵府

畀面勳章

stars8888 發表於 15-12-3 10:12
係咪幫呢間買就得 ? 即係照 check out 俾錢 , 填香港地址,貨照送香港 ? 係咪幫呢間買就得 ? many many t ...
依家站時無得買啦!
......

男爵府

畀面勳章

stars8888 發表於 15-12-3 10:14
請問有無心人可以提供條 link 俾我 ? bb 嚴重鼻敏感,急買! tks
站時無得訂, 見到有通知你
......

男爵府

畀面勳章

引用:寄唔到香港?我見填香港地址過到版個喎,不

原帖由 kelvinwing 於 15-12-03 發表
寄唔到香港?我見填香港地址過到版個喎,不過點退稅?
Checkout會自動退稅

......

男爵府

畀面勳章

引用:我見依家賣408,但話唔送香港喎....係咪訂唔

原帖由 ting_hei 於 15-12-03 發表
我見依家賣408,但話唔送香港喎....
係咪訂唔到啦?
你照落單,雖然寫唔寄香港,但落到單,照付款得家,可以訂,想買就快d落單,唔知幾時又無貨

......

男爵府

畀面勳章

引用:即係填非香港地址,都可以退稅? +

原帖由 kelvinwing 於 15-12-03 發表
即係填非香港地址,都可以退稅?
填非香港地址無得退稅,依家又賣曬,見到有就要即刻落單,好快又無

......

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:ying_ma+發表於+15-12-3+23:06+你照

原帖由 ting_hei 於 15-12-03 發表
俾緊錢後話無貨....
但唔係SOLD BY DYSON, OK?
係sold by amazon就可以就直送香港

......

男爵府

畀面勳章

aaaaabhk 發表於 15-12-4 10:56
好似無包頭WO

抵唔抵??
呢個唔底, 其實如果唔一定要大絨毛頭, 可以係amazon.fr買v6 absolute, 同total clean一樣, 有hepa filter, 有吸床頭, 只係v6 absolute無大絨毛頭, 但就有一個新出地板頭, 一樣可吸大件垃圾, 連運費約港幣$2800
......

男爵府

畀面勳章

onebaby 發表於 15-12-4 12:50
因訂的時候是8.2, 但今天已是8.4
咁扣錢是收了貨才計定是發貨時已扣錢呢?
佢唔一定係出貨個日扣數, 有時出貨後幾日後扣
......

男爵府

畀面勳章

mickeyellen 發表於 15-12-4 12:56
我都想知呢SET係咪同FR個SET 一樣, 如果409歐入手得過呀
2set係一樣, 不過IT運費收得好貴, 連運費要417.86,咁不如係DE買,雖然價高D,但連運費平D, 411.54
......

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+classical+於+15-12-04+發表

原帖由 starylala 於 15-12-04 發表
我都想買返番部 total clean, 如價錢有平, 可否通知?X 2
麻煩通知埋我丫🙏🙏🙏,感 ...
前面有jm介紹Amazon.it依家平呀!dyson v6 total clean連運費€383.72

http://www.amazon.it/gp/aw/d/B00U654VS6/ref=mp_s_a_1_1?qid=1449224863&sr=8-1&pi=SX200_QL40&keywords=dyson+v6+total+clean&dpPl=1&dpID=31GOagTibnL&ref=plSrch

......

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+starylala+於+15-12-04+發表

原帖由 ying_ma 於 15-12-04 發表
前面有jm介紹Amazon.it依家平呀!dyson v6 total clean連運費€383.72

http://www.amazon.it/gp/aw/d/B00U ...
記得選返第一個運費,雖然遲d,不過平好多,佢自選係下面貴個個運費,我初初都會留意,以為佢運費貴

......

男爵府

畀面勳章

引用:選eur409.99?

原帖由 GTAM 於 15-12-04 發表
選eur409.99?
係,呢個價未退稅嫁

......

男爵府

畀面勳章

引用:白痴問題一問,電壓不樣?都係3腳? +

原帖由 mary0109mama 於 15-12-04 發表
白痴問題一問,電壓不樣?都係3腳?
電壓一樣,2腳,用轉插就可以

......

男爵府

畀面勳章

引用:http://www.amazon.fr/gp/product/B00U654V

原帖由 mickeyellen 於 15-12-05 發表
http://www.amazon.fr/gp/product/B00U654VS6?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A1X6FK5RD ...
係呀!依家€429未退稅,sold by amazon可直送香港

......

首頁
23456...23

尾頁

跳至