跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 auhauyin 的帖子

山景,我同學仔媽咪話程度好淺,上小學好辛苦但係Happy School

浸信會我唔清楚

東華,我自己好鐘意亦好想入,但係佢唔收
佢多活動既,係校舍可能叫迫D 但係活動多我LIKE

別墅

回覆 CHAIRMUI 的帖子

哈哈~咁都比你留意到我XDD係呀,我排全日佢都係比左備取生我~
我都幾失望~

不過暫時都仲係打算原校升,除非有間好心儀既收我地先轉校

別墅

回覆 CHAIRMUI 的帖子

你唔講我唔知原來佢地係飯商送飯WOR仲以為間間都有人煮架TIM

別墅

爸爸~~[size=13.608px]CHAIRMUI意思係佢話浸信會既英文會好D [size=13.608px]相對小朋友學習可能會唔錯~
[size=13.608px]

[size=13.608px]而浸信會同東華既午飯都係飯商送,唔係姨姨新鮮煮~~
[size=13.608px]

[size=13.608px]因為正常全日班大部有4餐(我小朋友個間係)
[size=13.608px]早餐,小茶點,午餐,小茶點
[size=13.608px]咁以Chairmui 意思應該係中午個餐都唔係姨姨準備

別墅

如果真係想3揀一,即係你自己已經麻麻地浸信會啦,可以OUT 或者排第3啦

第二要諗係住咩位置,因為番學真係長久戰,太遠你又辛苦小朋友都辛苦
除非日日開車車佢番學啦,唔係就搵間近D 啦

第三問我意見,我就自己鐘意東華既,因為東華活動多,活動教學亦比較多,
教材唔錯,係課室之間可以有D 迫同壓迫感,但係我自己好鐘意

別墅

回覆 manman811 的帖子

提多你一樣野,呢間全日要留意究竟你地係咪雙職父母有冇人照顧?因為呢間學校最早番8點,但係放學係4:45既~
冇得再遲放學要留意啦

別墅

auhauyin 發表於 18-12-7 15:34
我媽住山景,應該無咩問題,我太太全職媽媽,反而無乜見你地提山景聖公會,係咪好差??
...

只可以講,佢其他兩間太強(emoji)(emoji)
我仔同學媽咪講佢係Happy school
K3要外補

首頁

尾頁

跳至