興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

環保接龍勳章

我又返黎啦,大家新年快樂呀

瑪瑙宮

環保接龍勳章

肥寶寶
你好叻呀,潤唇膏都識整,而家仲整緊潔面露添,下次會唔會整去除黑眼圈呀,我有對大大黑眼圈呀,你知唔知有咩方法整走佢呢?

瑪瑙宮

環保接龍勳章

哈...我都等左好幾年啦,都仲未等到有人話我知喎
原帖由 vean 於 09-1-31 21:33 發表
我都有兩圍呀,如果有都話聲比我知,等我貪靚下丫。

瑪瑙宮

環保接龍勳章

12支咪有排用囉,但我啱啱向屈記買左兩支咋,都幾潤架喎.
咁你快d研究啦,我真係好想知去黑眼圈呀,其實都唔係黑眼圈,係向眼尾部位有好似黑色素咁,好難搞
我d皮膚又易生暗瘡喎,不嬲都無搽野,係近呢年至搽d野咋,同vean一樣,好多臉油,真煩死
原帖由 肥寶寶 於 09-2-1 00:33 發表
唔係啦,只係市面買到的都唔夠潤,所以之後去學囉。如果大家有興趣學,我可以教大家的。只收回材料費$100/12支。

去黑眼圈的有呀,可是我未研究到,昨晚整左蘆薈保濕潔面露,我用左兩次,老公用一次。感覺都ok,老公話用完之後冇緊 ...

瑪瑙宮

環保接龍勳章

我地係咪應該開一個topic講美容呢?哈...

唔知點解唔見晒d公仔嘅

瑪瑙宮

環保接龍勳章

嘩,我真係無咁多親戚要比喎,可能我比較自閉,唔多鍾意見人啦
咁如果呢度有人想學,你點敎呢 ,你又向邊樹學架呢 ,其實我都想用天然護膚品架,不過又唔識,又唔知啱唔啱用囉,咁你整嗰隻潔臉液,油性皮膚用得嗎 難整嗎
原帖由 肥寶寶 於 09-2-1 22:42 發表
一支俾自己用,其他的送俾屋企人。
可是我可以告訴你們11支一定唔夠送的。因為我整完第一次留左一支俾自己之後,十一支一返到屋企就已經送晒,仲有d阿姨、舅母、嬸嬸、表妹、奶奶、姑仔....未有。(可能我親戚多)朋友未送。 ...

瑪瑙宮

環保接龍勳章

原帖由 進藍 於 09-2-8 16:12 發表

新年去左邊殊威威呢???

無去邊度威呀,1月頭做左個手術,而家休養當中呀,仲覺好鬼悶添,好想有人搞吓聚會玩吓添喎,可惜無人得閒呢?

首頁

尾頁

跳至