自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

homommy 發表於 18-4-29 21:14
唔知我保守定人地開放
講真已經有晒一格格有門既更衣室
為何有人仲會赤裸裸咁不雅地若無其事地走來走去

每年夏天嘅月經 post
需然已經有好多更衣格,但總會有人唔想排唔想等!

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

喧嘩 發表於 18-4-30 16:02
咁就係個男童有問題啦, 識得目不轉睛就應該去家庭格啦, 我女泳隊沖涼都係一班人一齊沖, 冇門冇簾, 所以佢 ...

唉..... 帶男童入女更衣室,我 okay!明白家庭更衣室有時真係排超長!
不過..... 真係麻煩果D家長,盡量遮下個仔對眼,兼快快帶佢入更衣格,安頓好佢喺入面,教佢喺格內等,媽媽快手去攞嘢入去同佢一齊換!就算更衣格少,我寧願讓佢地用更衣格,我喺出面快手換!

珍珠宮

mandy108 發表於 18-4-30 16:16
應該5、6歲,工人姐姐帶住兩姊弟一齊沖,其實我見男童爸爸係岀面等架,佢可以帶男童去男更衣室
...

「請工人,用到盡」
我聽D家長係咁,爸媽一齊帶去游水,小朋友都係工人姐姐一個人幫兩位小主梳洗,父母搞掂就喺出面等,仲要話個工人搞得耐!

珍珠宮

tester5 發表於 18-5-1 06:50
上星期,我係官塘泳池見個太太係更衣室浴室區自拍,我真係想上前叫佢唔好咁做。雖然你係影自己,但更衣室內 ...

一定要出聲,我試過好多次,指埋張 notice 俾佢地睇!
係有條例列明,洗手間、浴室、更衣室,嚴禁拍攝!

珍珠宮

Jessie688 發表於 18-5-1 11:47
同意,好多女人對其他女人都好尖酸刻薄。

咪係囉!大家都係有目的入去,換衫游水或者游完換衫走!理人咁多做乜?!佢唔著衫跳舞都得架!佢又阻唔到你!你唔望佢咪得囉!

首頁

尾頁

跳至