夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

tobytoby 發表於 20-5-17 10:10
我都同意約佢出街爆,不過佢而家已經同我唔講嘢,佢跟本唔想見到我,就算約佢佢都唔會到。
所以應該無得選 ...

建議你同啲仔女傾下先,再唔係係仔女面前爆!至少你小朋友好大機會跟你

複式洋房

tobytoby 發表於 20-5-22 10:47
無左我地但有女人照顧,不知幾風流快活

其實你留晒証據,有佢同小三合照相同對話,你當籌碼得嗎?
你話既然你咁鐘意小三,你同小三以後可以相宿雙棲,啲仔女已經估到咩事!如果佢仲想留有最後責任,就叫佢層樓除名,如果唔係,到時全世界都知你同小三偷食!

複式洋房

lovebabysuet 發表於 20-5-22 14:38
其實你留晒証據,有佢同小三合照相同對話,你當籌碼得嗎?
你話既然你咁鐘意小三,你同小三以後可以相宿雙 ...

否則到時佢唔洗見人,又無左份工,仔女都無埋

複式洋房

Anbelle 發表於 20-5-22 13:33
其實我唔明點解搞咁耐仲好似一直原地踏步中, 咁樣上黎日日呻對件事幫助係邊, 有時間不如快手同律師夾好細節 ...

講得好啱!點解仲要俾鎖匙!一陣個癲佬鍾意上黎就上黎咪大獲

複式洋房

tobytoby 發表於 20-6-3 19:35
我有講,但佢唔願意轉,話我會趕佢走⋯⋯

千萬唔好心軟呀(emoji)講真,俾機會佢,只會傷害多一次!
你俾佢返轉頭,以後你只會更辛苦,日日懷疑佢。
講真,佢真係同到個女人斷??
你真係有信心會原諒到佢?
你年齡唔細了,真係承受到多一次傷害?
有時侯放手,都可以仲有親情,繼續聯絡
若果糾纏後,餘下只有仇恨

複式洋房

yuki妈 發表於 20-6-3 19:41
一直有關注樓主post,連我老公都話呢個男人無人性,睇到今日樓主好似心軟,忍唔住發回應:1.佢哭係因為佢意 ...

無錯,我邊身邊有兩個朋友老公都係,A友人選擇原諒,但經常家嘈屋閉,友人經常疑神疑鬼,拎返以前黎嘈,你呢?保證可忘記所有?

B 友人,老公再次出軌,但又唔離婚,又唔捨得,成日呻,喊

其實點解唔揀第三條,四條出路呢

複式洋房

你依家點呀?擔心你

複式洋房

唉,點解仲要信佢
佢咁講,即係真係同個女人有嘢啦!同佢依家擺明哄緊你啦,唉,遲下佢好明顯一定後面過你一幢⋯小心呢個男人,佢做既所有行為都係佢受到佢屋企人壓力先認錯,而唔係愛你先回頭⋯
祝你好運!
遲下唔好又上黎呻

複式洋房

wingyaumama 發表於 20-6-8 23:59
咁其實你唔覺得可疑嘅咩,之前冇set密碼反而而家仲要set密碼?佢有心求你原諒取得你嘅信任,就應該冇理由se ...

我都越睇越激氣!樓主真係好蠢好蠢好蠢!竟然驚個小三!難怪踩上心口啦!大婆驚小三
既然打足40分鐘!八個字號碼唔係唔記得,唔mark低呀 ?
既然行到咁,點解唔直接同小三攤牌?有儲值卡架!問一清二楚!問佢行到咩地步,係咪咁想要舊垃圾!

複式洋房

lovebabysuet 發表於 20-6-9 13:06
我都越睇越激氣!樓主真係好蠢好蠢好蠢!竟然驚個小三!難怪踩上心口啦!大婆驚小三
既然打足40 ...

好明顯舊垃圾仲呃緊樓主,理直氣壯,根本唔愛你架,仲用對仔女威脅你,自求多福啦,以淚洗面拖返幾年先後悔啦

首頁

尾頁

跳至