自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家都知而家香港女多男少,好似我嘅朋友裡面就有大半都係剩女,當然唔係樣靚身材正個種,已經3X歲啦先拍過一兩次拖,不過最係冇一段關係long lasting

有時見開面,都會叫佢地多D識下異性,擴闊下生活圈子,佢地就成日話唔急唔急,一味拖字訣拖到而家

好啦,識唔到老公,靠自己揾錢自己使無問題,但一來妳地又唔係揾錢多到完全養得起自己,二來仲要人工月月清完全唔識儲錢,唔知佢地將來諗住點算

其實我認真諗 : 一世人揾個伴侶,唔通唔重要咩?始終人都會有孤獨的時候,尤其人大左就更加 ; 同埋人無完人,妳強求伴侶一百分之餘,有冇諗過自己又有幾多分呢? 希望呢D朋友能夠好好諗諗啦

大宅

mini1204 發表於 17-3-20 17:10
做乜講到嫁, 係女人既唯一option?
唔係卦

Forgive me of using English coz I can't type Chinese now

I'm not saying that marriage is the only option of women. But I think woman will fell lonely and distressed if she doesn't find a partner. That's generally applicable to woman or man, not gender discrimination.

大宅

healthymimi 發表於 17-3-20 17:38
重要,有d朋友真係懶懶閒,之後三十幾歲先急,覺得樣身材keep 到就得,咁好快就四十,有時遇唔到就遇唔到

...

That's rare, if not impossible, I think. At least I haven't observed such situation happening on people whom I knew. Moreover tremendous working pressure will absolutely defeat you when you are middle-aged.

(Forgive me of using Eng coz i can't type Chi now)

大宅

丫雅 發表於 17-3-20 17:51
我好認同,如果有得回頭,我寧願一世單身 都好過依家單親
That's a sad story

大宅

沙崙玫瑰 發表於 17-3-20 17:56
找個合適的,是很重要。
但無奈很多港女要找個完美的港男。又要有樓,有型,有耐性,又肯被人鬧。。。
...

Your right. Most HK ladies place their expectations too high. In fact, they are get used to taking advantage of their boyfriend or husband.

For example, when paying bills they say that this is the responsibility of men. However, when it comes to household contribution they speak about gender equality.

That's perhaps the reason why there are so many "left-behind" women in HK.

大宅

是是但但 發表於 17-3-21 13:09
你搵岩對的人, 就係一個相依到老既好伴侶。但萬一搵著唔岩既人, 分分鐘老婆病死佐個老公係最後一個知。
又 ...

我想point out一點,就係所謂 "Mr. Right"根本只存在幻想中,因為任何人都一定有優點亦有缺點

如果對人只看缺點、不看優點,咁妳用幾多個十年,肯定唔會揾到Mr. Right

大宅

missyoumum 發表於 17-3-21 11:55
始終追求有另一半是人類與生俱來的特質,
拋開遇到好或壞,未有伴的人,心底還是想有呢,
朋友說人生行到始 ...
Agree,但我覺得呢個世界就係需要balance,做一個現代女性唔等於就要同戀愛絕緣,無奈部分女性總係要將呢兩樣嘢掛鈎囉

首頁

尾頁

跳至