自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

事件中死咗個仔係好慘,但都不可造謠抹黑!爸爸有睇監控,係媽媽接受唔到個仔同女友吵架而自殺!學校保護個女生都唔啱?!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

琥珀宮

RelaxHippo 發表於 21-5-13 09:51
部分大陸網友留言

校內學生有學生自殺一定會感到不安,仲日日被人抹黑學校及「步」住校門就更加唔好受!顔色革命之徒真係可恥!

hungng    發表於 21-5-13 09:55

琥珀宮

hungng 發表於 21-5-13 09:55
fake new!!!

班黃色物體即刻撲出黎抹黑!以為人地唔識上網搵事實!

hungng    發表於 21-5-13 10:04
SU213    發表於 21-5-13 10:02

琥珀宮

SU213 發表於 21-5-13 09:58
唔洗講咁遠, 呢個po都已經有人借機帶風向啦

佢哋以為人人都好似佢哋咁冇腦!人講就信!佢哋個底係抹唔走嫁!正死蠢!

SU213    發表於 21-5-13 10:04

琥珀宮

bobomia 發表於 21-5-13 10:05
oh!再睇吓樓主嘅發帖歷史就明白了

文宣搵位抹黑!

琥珀宮

SU213 發表於 21-5-13 10:09
就係好憎某啲_ _成日借啲悲劇、意外嚟作故仔造謠, 又唔肯認清事實, 喺受害者家屬傷口上面灑鹽
...

死曱甴至興老屈!乜嘢新屋嶺、爆眼女….以為大話Up夠N次就係事實!正白痴!只有冇腦嘅先唔查證、盲信!

SU213    發表於 21-5-13 10:19

琥珀宮

小肥兔 發表於 21-5-13 10:10
樓主係典型8 婆, 借機搞事帶風向, 但把口又賴正義, 真係虛偽又心黑

你咁斯文!
應該用「死曱甴」、「死文宣」!

佢哋慣常被踢爆就潛水!收皮一輪!

班死蠢真係好蠢!人哋一睇就知佢個底係死曱甴!

琥珀宮

9157 發表於 21-5-13 10:14
最賤係用悲劇做文章,好在有cctv還完真相。

所以香港都應該有監控!

琥珀宮

冰震奶茶 發表於 21-5-13 10:09
我睇唔到有話同女朋友嘈交喎,讀書叻EQ差,點會將前途生命放係個女仔身上,咁細點會知咩叫感情咩叫真正愛 ...

有校內生話佢同女友炒咀!

琥珀宮

flowerboo 發表於 21-5-13 11:01
淨係睇某啲留言都知啦
有視頻都可以做假
然後又話維穩最重要

正如法X功造謠抹黑!真係當人冇腦!話有心人破壞佢哋D印刷機⋯⋯cctv見到人哋一衝入廠房,仲要好有手尾關門入去,跟住就即知佢地邊D係新印刷機(左兜右兜!仲要知佢哋買咗新機)⋯⋯剩係打爛個部機!仲有呢兩日有個女記者話比人野打(話跌出警棍喎!)你用野吽人都打身啦!最順手!點會揀你冇褲著嘅小腿位黎吽!吽你一個鐘….一個女人仲可以咁少傷,著住高跛鞋出黎開記者會!釘書健翻版!好心做戯都編好D個劇本!搵D演技好D嘅大媽啦!

琥珀宮

kckammy 發表於 21-5-16 00:59
在微博及bili抽出臺灣水軍打手傑作,佢哋老根系邊個?估到既!

係!
又係用黑暴技倆,又係搵機會向警民關係落手!

琥珀宮

死人吊灣蔡蔡子又搞中國!
難怪佢地吊灣呢期咁多事….似報應!市民受罪!等睇佢哋水塘幾時冇水!

首頁

尾頁

跳至