時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

hkspeech 發表於 19-12-8 16:30

那又如何?代表甚麼?

事實是香港永遠是屬於中國不可分割一部份,中國對香港有行使主權的絕對能力,你地個一百幻隻曱甴,算得上甚麼?我地有14億人民在背後。

曱甴始終是曱甴

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

hkspeech 發表於 19-12-8 19:43
好多藍絲個腦仲活喺1990年代
原諒佢啦

明白,就好多YC仍然以為國家仲係1990年代禁

水晶宮

我仲以為有200幻,民陣官方都係話80幻,禁一直對民陣所公布嘅數字,都要信5成仲要打個八折

點都好喇,我一直以為有200幻人支持你地架

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

hkspeech 發表於 19-12-9 08:40
又真係好炒貼撐毅進仔大遊行個一千慢人冇得比

話知你幾多人呀⋯⋯

你地點樣遊行又改不了「香港是永遠屬於中國的,中華人民共和國對香港特別行政區有行使主權的絕對權力」

香港,仲有14億人民在背後

水晶宮

hkspeech 發表於 19-12-9 08:47
唔止在背後
仲喺阿sir床上

張相同你呢個post有咩關係....

不過,個位英領事館職員Simon都有北上叫雞

水晶宮

hkspeech 發表於 19-12-9 09:22
冇關係架
呢度專撐毅進仔 唔得咩?

咩呀,個post你開架,原來你撐毅進仔架

不過,你開初話遊行得幾十人,同毅進無關架,點解你前言不對後語架?你知唔知自己講緊咩呀?都無毅進2粒字

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

hkspeech 發表於 19-12-9 10:21
想撐就撐架啦 唔洗理由

我明呀,你撐毅進仔呀,唔使再講喇

首頁

尾頁

跳至