自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

買過野,不過真係勁耐先發貨,問佢公司坡心址係邊(諗住自取),最終都無答到個問題,最近幫襯佢買紅蔘液,後來話同事講錯件貨既品牌名,不過唔緊要,我照要,佢話七月有貨,到時睇下點.....我諗今次係最後一次幫襯佢

男爵府

rachelkwong 發表於 18-7-10 15:09
我都買左,d size真的嚇親人,大到呢.......我覺得似淘寶貨咯,上次買紅參液,話唔系正官莊,我選擇退錢,等 ...
乜有得揀退錢GA...我選擇照要咋

男爵府

真係激到我爆炸, 我忍唔住講返件事出黎請大家評下理

事緣係, 我跟泡X媽買左紅蔘液, 咁佢有得揀智能櫃取, 我就俾多18蚊自取啦, 如是者就填FORM, 揀左一個J區既熱門櫃, 另一個係K區非熱門櫃

隔左一段時間, 佢話見我揀左唔同分段既地方取, 要揀返係同一區, 但除左我第一個選擇近我之外, 非熱門個D全部唔近我, (而我亦唔知一定要揀返同一區), 所以我答佢要寄返熱門區, 非熱門太遠

到第二日, 佢就答我熱門櫃只能到付寄出....咁佢就照我意思照寄啦, 佢話大約3-4星期後先退返個18蚊俾我

因為我D朋友都收到紅蔘液喇, 我就問佢寄出左未, 原來佢寄漏左我個件, 佢都即時寄返, 到第二日我就收到MSG話可以開櫃拎喇, 但係要收28蚊....(哩點我認我係蠢, 我唔知到付係貴D)

我唔憤氣, 我打去順豐問, 佢地有無分熱門櫃只能到付, 職員都答無分, 咁點解泡X媽只能到付, 我真係唔明....

我到底邊方面錯左??? 如果我有誤解左佢, 請JM指教

男爵府

bb081090 發表於 18-8-2 12:48
我估因為貴D, 所以佢同你講只可到付,

但我朋友個D都係揀智能櫃(非熱門), 但熱問同非熱門價錢會唔同D咩?

男爵府

qqbluesky 發表於 18-8-2 14:29
回覆 hahating1984 的帖子

呢個我可以解答你的問題因為我都本身賣開野 亦有用智能櫃寄件。

多謝你解答我, 等我唔介意既....
但覺得佢應該要解釋清楚俾我聽囉...如果佢好似你咁話返我知, 咁我咪知點解貴左咁多

男爵府

sheepbabybaby 發表於 18-9-3 06:33
我都中左伏⋯可能怪自己買之前無去睇清楚智能櫃選擇。

諗住智能櫃取,入左數後先click入條link上傳入數紙 ...

但你記住一定要係同同一分段揀熱門同非熱門櫃呀,如果唔係好似我咁要自己俾錢開櫃會貴好多ga

首頁

尾頁

跳至