潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

1.Lemox 買過一次 牛仔褲ok causal wear 可以接受 其他睇見個model 已經覺得唔想買 全部好lady

2.karx shxp 係葵廣有鋪,好耐之前已有買,簡約為主,以前d相係韓國入貨影嘅相,近1-2年個店主好鍾意以為自己著得好好睇,將啲衫著晒上身又嘟嘴又拮腳咁(bar top都露出來),又係著得唔好睇就無再買,有點頂唔順之餘啲款又愈來愈怪,放棄了

3.JMX 簡約款為主,價錢都可以,多t shirt 鬆身款 但等等好耐,買年衫等成兩星期,只係落單都要等5日 效率好低

4.junx 21 屯門有鋪 睇下就得 買就唔岩我 多數$2** 件

5.sheex 係junx 21個fd style 近似 又係solo 有鋪 , 價錢都是貴貴地 又係睇下就算
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

伯爵府

南丁媽咪 發表於 17-3-9 23:07
Karx shop

估唔到,想去見識下

i

伯爵府

南丁媽咪 發表於 17-3-9 23:17
嘩!d pose想點

有d衫都可以 但著係佢地身上 就覺得唔太好睇

正常post返D 衫相咪好囉,都唔知d自信點解可以咁爆燈

伯爵府

aiaiaiai 發表於 17-3-10 00:27
終於見識到Karx shxp , d衫同店主既pose 我都唔識欣賞

以前係呢d相

我鍾意呢類style

伯爵府

happymori 發表於 17-3-10 09:53
我去8左Karx shop,店主係唔係好矮,著上佢身上一D都唔好睇,我睇左幾個post已
...

大概15* cm掛

唔明點解要著上身仲要擺埋d咁嘅pose

我都是只是想睇衫唔會想睇佢

回正題先

6.Littx sillx 都有做韓國代購,款是特別但唔會人人著得好睇-相幾好睇,但價錢較貴

7.仲有佢以前個拍檔 shinx 日韓都有,襯得就無little 咁好睇 - 元朗有鋪 同樣無買過

伯爵府

baby_jkk 發表於 17-3-10 09:59
Karx shop果間見到都好笑,相中人擺啲pose同啲衫都好嚇人,影啲相毫無美感,啲衫又皺,襯得又唔靚,完全凸 ...

睇完會覺得 fashion 嘅嘢我識條鐵咩

好在有同路人 有無人咁著出街

喇叭褲+白襪+再踩掙著波鞋

伯爵府

aiaiaiai 發表於 17-3-10 10:38
我鐘意簡單得黎又可以型又可以斯文女人既款

我用開呢兩個apps 睇人襯衫

首頁

尾頁

跳至