自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

miriam 發表於 19-2-26 13:28
望完日腳...........應該更大鑊.........

去龍母廟,我62當年遇煞,出入醫院半年,去完龍母燒左十日百解就冇事

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Yukyuk 發表於 19-2-26 14:01
龍母廟嘅城隍廟嗰度啊?

你記唔記得邊一年去?

只知99去荃灣龍母廟,唔知程序,幾年前我冇印象囉,只知新年係去醫院拜年
佢之前去左黃大仙求簽,3次都出同一下簽,吓死我99

翡翠宮

Yukyuk 發表於 19-2-26 14:05
無三不成幾!

我估中左。

估中咩?

翡翠宮

Yukyuk 發表於 19-2-26 14:05

無三不成幾!(講緊年份)

一定超過5年,當年未有細女

翡翠宮

miriam 發表於 23-11-1 14:27
嘻嘻嘻,我唔係超版啦

俾個日子黎啦~~

今日呀,版主

翡翠宮

miriam 發表於 23-11-1 14:44
我已經唔再係版豬啦

唔再係豬所以睇唔到佢講咩

係噃,上左神枱

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊