自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

germany 發表於 21-8-13 11:14
張佳添昨晚睇咗話好好睇,我買咗明晚online pass,好期待
https://www.youtube.com/watch?v=J8Q_s ...

JM請問點買online pass? 計落一家大細响屋企睇又抵玩喎

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

其實咩為之明星呢?在我眼中香港真正明星得幾個,都大把人睇朱咪咪,尹光啦,想睇咪睇囉,踩低人自己個偶像會高貴啲?

翡翠宮

xo_cat 發表於 21-8-13 14:41
上邊少少有姐妹貼咗link

我見到啦,謝謝

翡翠宮

回覆樓主:

我都買左online pass 今晚全家睇,支持下小朋友

翡翠宮

sofayefung 發表於 21-8-15 14:59
我都睇左13號online,睇B站見到昨晚Gigi同Gin Lee 合唱天黑黑,好好聽呀,今晚唔知仲有冇,我都心思思想買 ...
`
我尋晚都睇左, 全晚最精彩呢首

翡翠宮

germany 發表於 21-8-15 18:29
係呀,我覺得Gigi唱得好過Gin Lee,台上嘅Gigi真係唔似16歲。

唔係喎,Gin Lee 超正喎

首頁

尾頁

跳至