在職全職

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 返工上網媽咪(Part 2)

kitkit,

[size=large]掛水人la~~ :mrgreen:

子爵府

[size=x-large]i love u too~~ :mrgreen:

[quote]
栗子媽媽 寫道:
我發覺真係好愛你地
今日返工到E+,只係散左D野比D同事FOLLOW UP,一張FAX 同 EMAIL都未睇,所有要答既野"唔該PRINT比我跟先",但係都耐唔耐上來CC你地. :wink: :wink: :wink:

子爵府

嘩下......... 睇唔出妳原藉[size=xx-large]法蘭西wor~~ :mrgreen:

[quote]
海魚媽 寫道:
衣~~~~你地好衰家
講D野鬼咁touching....
攪到人地又要肉麻埋一份!!
[size=medium]je t'aime
[quote]
YanyanMom 寫道:
[size=x-large]i love u too~~ :mrgreen:

子爵府

wensi

子爵府

呢位靚媽, 請問妳原藉邊樹ar~~ 恕我學識淺, 唔懂wor :mrgreen:

[quote]
Alexismama 寫道:
撞鬼, 咁我係咪要 [size=large]Ich liebe dich[quote]
YanyanMom 寫道:
嘩下......... 睇唔出妳原藉[size=xx-large]法蘭西wor~~ :mrgreen:

子爵府

好似係[size=x-large]既意思掛, 岩唔岩, 海魚媽 :exclaim: :mrgreen:

[quote]
啫喱媽 寫道:
哥隻字咩解究? ?-(

子爵府

失敬失敬~~ :mrgreen: :mrgreen:
德國美人 :exclaim:

[quote]
hehe, das duetch..........................德國

子爵府

估至wor, 重等人confirm ka :exclaim: :exclaim:

話時話, 妳好重外省音wor~~ come from china??

[quote]
啫喱媽 寫道:
典解你第個個都sit係我唔sit o既

子爵府

下次發個音黎聽下, 等我lum我d honey ma~~ :mrgreen:

[quote]
yym, 德國美人都係淨返呢句可以用啫................................用嚟冧darling同honey呀嘛 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

估唔到妳有德國既內心, 中國既外表........
妳唔開口, 真係好難估妳身份..........

皇后, 奸細ar~~ :exclaim: :exclaim:

[quote]
皇后, 我岩岩先暴露左我ge身份, 我係德國大臣, 唔係皇上ge國民, 佢唔治得我罪架

子爵府

[size=xx-large]yes!

[quote]
kiuma honey [quote]
啫喱媽 寫道:
你honey又係邊個 ?-(

子爵府

我閃lu~~ :mrgreen:

子爵府

我都估到ka la........kekekeke :mrgreen: :mrgreen:
多謝妳咁[size=x-large]我wor~~

[quote]
海魚媽 寫道:
我尋日表白完就走左lu heee.
海魚訓左就上黎睇下你地.

我中意睇法國電影麻 ^^ 其實係學幾句咋.
個句即係 I love u , je = I

子爵府

ee.........無人上黎ke ?-(
今日同yanyan去香港公園行, 好攰ar~~
yanyan重係mtr訓左覺....... 佢老豆挽住佢返屋企, 攰到水水下~~

首頁

尾頁

跳至