夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

我好受落呀
都肯服侍返
但唔係個個鍾意
我以前都唔覺得enjoy,覺得好核突
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

子爵府

mingmama 發表於 19-5-21 13:32
你是男嗎?原來男人都會覺得核突嘅
男呀
相信因為少不更事先覺得核突

子爵府

mingmama 發表於 19-5-22 00:10
係囉我都覺得男人一定中意~但剛見到有男士話覺得核突
以前太純情唔識呢種享受
大咗自然識

子爵府

misslady1980 發表於 19-5-22 09:01
5 years
見到個數字都覺得恐怖

你個1980係生仔年份定出生年份

子爵府

34-39冇做
除非男人係不舉

子爵府

如果好鍾意佢點解會唔搞成5年呢

子爵府

misslady1980 發表於 19-5-22 11:35
愛吾一定要有性,更何況我一直不是主動嘅人,但我現在醒覚才主動有用嗎?是不是太遲?
...
愛吾一定要有性
有你呢句我就不便說下去了

緣份的天空    發表於 19-7-23 11:50

子爵府

這些事情是要講mood ,過程幾分鐘,就話算吧,下㳄先
冇前文後理一來就埋牙
你估真係禁個制就開,禁個制就關咩

子爵府

misslady1980 發表於 19-5-24 09:57
佢話好愛我,但只是timing 吾啱,因為大家也感冒,未ready,我問他,叫佢比多d時間我我會做得更好
佢無正視 ...

其實我覺得你老公岩喎
52,40 仲要大家都有病在身
再加上你老公睇來真係性方面有問題
仲要5年未搞,突如其來話要
好似真係唔知咩叫情到濃時咁

另一位heman講既野我真係唔太同意
忽略咗實際情況
做愛唔係禁個制
樓主突然話要就要
你想佢老公俾咩反應?即刻興奮埋牙?

子爵府

Heman2001 發表於 19-5-24 12:00
我一早已講過:"個人覺得,暫時重點唔好放晌口交既問題上,要去了解佢點解抗拒妳用口服侍佢、點解要靠藥物 ...
可能撞岩你唔開心個兩個post
將樓主老公形容得太差(當雞,自私etc)
其實睇落真係好礙眼
當然我都同意你替樓主不值
但我同時都覺得樓主真係好唔識揀時間做野

子爵府

Heman2001 發表於 19-5-24 12:17
明白,所以之後我都對樓主講左sorry......
我係男人,見到樓主寫:"他見我喊,問我:你好想要?
我答:你知 ...
我都係男人
都好開心呢版有多啲男人既聲音
我覺得施捨兩字係樓主代多咗自己感受入去
係個一刻,俾佢搞又係施捨,唔俾又係拒絕
樓主老公無論邊個選擇都係錯

夫妻從來唔係主人奴才身份
但就算唔係夫妻,係情侶
都唔會完全冇氣氛之下就搞啦
反而樓主係咁情況之下要求老公搞
會唔會更似係樓主當老公係奴呢?
當然大家都知樓主有幾急
但氣氛既野唔係話要就有,尤其都成5年冇搞
大家年紀又唔係後生

子爵府

misslady1980 發表於 19-5-24 12:49
無錯我係好急,但我急不是性慾,我之前也説過,有的我當然會做,無也不會刻意要求,一向以來我不曾要求過 ...
真係假如
如果你老公唔係有第二個
咁你覺得你地冇性仲是否問題?

子爵府

忽略性事不提
你地係相處上都好大問題
其實都四年
我都覺得佢同樣已經當你homemate
呢個唔係口交咁簡單就解決到
樂觀啲諗佢可能真係冇搵女人
只係同你都唔似以前唔親蜜
而呢個都係呢版大部分一生咗仔女就唔理老公既女人結果
一直都唔少人呻呢樣野

子爵府

mini1204 發表於 19-5-24 13:22
其實好Q煩
幾十歲仲寵什麼?當你寵物?
要幾十年停留係熱戀期係完全切實際既一回事
師姐好惡

子爵府

版上忽然變成研究幾歲仲可以自由升起
我呢啲2字到尾真係要趁機學下點保養好架機先得
我都想像唔到自己要食偉哥個日
應該身心都有啲受挫

子爵府

PTMCYS 發表於 19-5-26 10:20
她是個打扮都有點style的人, 但總是穿亞婆睡衣, 或衣領比我的還窄的TEE 訓.... 但出街衫領可以好 ...
通常男人都想女人表面斯文內裡open
你老婆相反

子爵府

mingmama 發表於 19-5-25 23:23
哇日日機機如果佢有女朋友~佢女朋友咪好唔得閒
事實上唔會
只會變成有得開餐就開
冇得開咪機
因為我都係咁