自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

佢自己都幾十歲中老年人啦,咪又要走出來抽水,點樣咩都唔識年輕人既野?粗口?污言穢語?定係開口埋口鬧佢 "X老野" ?唔鬼化!

樣樣都要就年輕人?咁佢就收聲啦,基本上佢都幾十歲,在年輕人眼中無晒市場,係 "x老野",唔應該再出來呀芝呀左!

珍珠宮

電視劇集對象係家庭觀眾,大多都係婆媽老土劇情,韓劇都係咁,年輕人題材唔會有收視!V台就係咁,扮晒創意年輕化,結果點樣?成個台都係1,2點收視,基本上無乜家庭觀眾睇!

電視台可以間唔中拍一些小本劇集網劇去迎合年輕人,但年輕人唔係睇電視劇既主流觀眾。連呢樣都唔識,離地既係呢條友!

loved    發表於 22-2-1 20:51

珍珠宮

衰神口碑好,網上討論度好高!但收視唔好!呢啲就係殘酷既現實世界。覺得套劇特別又好睇,所以會比較多人係網上討論,但唔太適合普通家庭觀眾睇!

V台點樣吹奏都好,點樣搵人係網上討論都好,現實世界就係,佢完全無乜家庭觀眾睇,收視永遠2,3點,V台呢 2,3點收視都係睇厭TVB既中老年人觀眾,係網上討論佢地既劇都係呢2,3點收視其中既觀眾。絕大多數年輕人咩電視台都唔會睇!

呢條友自己離晒地,反而去批評人離地?咩事?

opclk99    發表於 22-2-2 04:33

珍珠宮

都唔明點解呢啲大台前二打六咁離地,自己離地仲要扮晒年輕人咁去批評人離地?點解近年成日都充斥住呢啲不自量力既大台前二打六?好心啦!

我自己年輕時都唔睇電視啦!好多以前TVB既劇我都無睇架,好似十月初五的月光,基本上我都無咩睇,當時完全無理過張智霖既初哥哥點樣爆紅囉!

珍珠宮

佢拍咗幾十年劇未試過食咁好既野?咩料呀佢?拍咗幾十年劇?係邊度拍?有咩代表作?我對佢完全無咩印象囉!

咁失敗既二打六、成個大鄉里出城既三打七藝人,有咩資格品評TVB?收檔啦!

珍珠宮

我公司團年飯,檯獎都係抽獎形式,唔係個個都有!咁都有得鬧?呢位二打六女藝人咩事咁小家氣?失禮死人!

首頁

尾頁

跳至