時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

都話啦,唔明有咩開心?日本郵輪上夠有2名大學生受感染啦,咁係咪又歸類佢地係黃黑人既同類,藍絲又要開香檳咩?黃毒上腦!

疫症仲係漫延緊,個個都受威脅,個個都有機會被傳染,可以寫包單擔保自己無事咩?

珍珠宮

我都好憎黑衣暴徒啦,但都唔想佢地有咩死傷既,所以成日叫佢地唔好出來搞事,就係唔想佢地害人害已!

我都好憎癲狗黃X民啦,佢個仔早前不幸離世,我都留言叫佢節哀順變添!

珍珠宮

垃圾黃黑人暴徒,或毒口毒舌連登仔,成日不分輕重毒咒人,就預咗架啦!

但一個成熟又有良知既成年人,點可能咁離譜亂咒人架?依家既香港人真係令我好心傷!好想移民!唉!

珍珠宮

一場破壞性咁恐怖既暴動,持續8個月既暴動,警方都無真正打死過一個人!

所有對警方既極度嚴重指控,都只係黃人單方面既指控,完全沒有任何實質證據。黃人咁多律師大狀,整天動不動就要控告警方,動不動就要司法覆核。點解唔出來控告警方?警方不斷要求佢地報警控告警察架,有證據既話點解唔去報警?點解成日要用自己既懷疑或質疑去煽動仇恨?

珍珠宮

besuki 發表於 20-2-21 00:28
大陸近年發展好好機會處處,啲樓又平,地方又大,只要唔係北京啲空氣都幾唔錯,過左今次疫情之後諗下佢!
...
其實早前我都有想過係珠海中山買樓,我十幾年前去過珠海,當年果度既生活環境都同香港差唔多,依家應該更加好掛?我覺得可以適應度!

珍珠宮

警察都被暴徒咬斷手指、淋腐蝕性液體、鎅傷頸,警署不斷被燒被破壞,以呢種暴行,在任何國家都必定開真槍射死唔知幾多件啦!

都話台灣高雄追捕一個暴徒,都連開105槍掃射啦!唉!

珍珠宮

"黑警死全家" 好似係由黃X民帶頭講起?然後呢半年黃黑人就不斷咁樣毒咒人!

依家黑醫護又帶頭咒人 "最緊要人有事" ,好多黃黑人又跟住不斷咁樣咒人!

香港以前唔會咁惡毒咒人架!

首頁

尾頁

跳至