自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

咪就話果邊有POST唱衰呢度某些會員囉,果邊啲會員咪口口聲聲話係BK十年八年既舊會員轉場架囉!

其實果邊真係完全係一言堂政治立場POST,完全係一班意見相同既會員係度發表政治文宣取暖!都唔係親子論壇!

咁其實都好既,各行各路!只不過佢地怨氣好重,對BK既人同事念念不忘、耿耿於懷,不斷係果邊奚落BK會員!

珍珠宮

新a/c會被人話係打手咩?我幾年前都係新a/c係度留言,都無人話我同攻擊我!可能有啲會員留言時俾人有錯覺係打手啦!

珍珠宮

依家係度懷念當日BK景況!但當年大家鬧交鬧都面紅耳熱時,又有無諗過珍惜當下呢?

或許幾年後,又會有人懷緬現在BK的點點滴滴!

珍珠宮

我最有印象既係前年有個林俊賢伯伯既超級花痴粉絲 "開心姐"

"開心姐" 依家長期係香討無線電視討論區打躉,開咗好多a/c歌頌林伯

小玲太太    發表於 20-4-28 10:44

珍珠宮

vivibabyvivi 發表於 20-4-30 23:59
初時都會嬲架,不過慢慢地練到銅皮鐵骨一身好本領,對我做人真係好大幫助。我感謝BK每一個同我嘈過嘅人。
...

佢地講到你地惡毒,成個毒婦人咁!睇怕你之前真係得罪得佢地好緊要,搞到至今未能釋懷!

珍珠宮

vivibabyvivi 發表於 20-5-1 00:13
一我唔會咀咒人死
二我唔會人身攻擊
至於佢地點解懷恨在心,我就唔知喇
你地以前有咩恩怨我唔清楚,有時見到啲爭執都好閒事啦,網上既野鬧完就算架啦,點會咁上心?平時見到你啲留言我自己就覺得無乜野,所以睇到佢地咁講,我都R晒頭!

珍珠宮

blackypurin 發表於 20-5-1 00:20
唓,喺佢哋眼中唔歸佢哋邊已經無良知啦,佢哋話你毒咪毒囉,使證據嘅咩
...
最主要係政目唔同,佢地成日覺得自己係正義良知既化身,想嘔囉!

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 20-5-1 00:27
831冇死過人,就成日妄想有人被殺,去催眠佢哋自己私了平民百姓係合理,根本就係精神病,唔係正義良知。

...
所以好鬼憎佢地!我成日鬧佢地係青山走犯,其實我都好惡毒!

DoReMi媽媽    發表於 20-5-1 00:42

珍珠宮

個POST封咗個JM又被禁言!唉!

珍珠宮

c.vieri 發表於 20-5-1 23:11
我都未黎得切睇同回已經封左
其實都預左,樓主咁激動,咁多jm叫佢改標題都唔改,實封硬同禁言/ ...

咁依家只係禁言懲戒唧,總好過被禁訪!

其實真係好想版主網開一面,放返油麥麥個帳戶出來。

珍珠宮

香港熊貓 發表於 20-5-1 23:15
那一個post
頭先有個POST鬧版主被封了!

珍珠宮

香港熊貓 發表於 20-5-1 23:19
咁精彩 可惜來遲了

我係香土試過無啦啦被封鎖帳戶,我只係同某些打手爭執下之麻,又無粗口又無毒咒,無啦啦被禁止訪問,R晒頭!

我嬲嬲地開咗新帳戶,走去投訴區開貼問點解禁訪我個帳戶?有個超級版主回覆果區外判咗,全權由果區既版主負責,幫唔到我!

咁我就係個POST度講咗好多個人理據,批評無理鎖戶等等!之後無耐我個舊帳戶突然無啦啦用得返!哈!

珍珠宮

Bbpig2014 發表於 20-5-1 23:20
希望果位JM可以趁禁言其間冷靜返,之後再上返來就好啦!
係囉!有時版主只係唔撐藍絲,無死撐一邊唧,唔可以咬定版主就係黃絲!

珍珠宮

c.vieri 發表於 20-5-1 23:23
其實禁言我覺得已經手下留情啦,果位樓主仲係政治果邊開同一個post。

Bk 唔比開名鬧任何jm,何況係超版。 ...
我係香土試過無啦啦被封鎖帳戶,我只係同某些打手爭執下之麻,又無粗口又無毒咒,無啦啦被禁止訪問,R晒頭!

我嬲嬲地開咗新帳戶,走去投訴區開貼問點解禁訪我個帳戶?有個超級版主回覆果區外判咗,全權由果區既版主負責,幫唔到我!

咁我就係個POST度講咗好多個人理據,批評無理鎖戶等等!之後無耐我個舊帳戶突然無啦啦用得返!哈!

珍珠宮

c.vieri 發表於 20-5-1 23:34
香土我都有account 不過只睇,無回。

果邊好大,又細分好多版,可能無咁多版主,所以要外判:joyou ...

我果次係香討被封真係離奇嘛,我舉咗好多例子,大把癲喪帳戶唔封,無啦啦走去封我既帳戶?咩事咁得意呀?我真係理直氣壯講咗好多事實理據。可能啲版主查閱我個帳戶所有留言後,都認為封戶係離譜,所以放返個帳戶俾我囉!

首頁

尾頁

跳至