興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
完成冇完結既蹟象, 預左過年都未搞掂啦...
呢隻唔錯咁喎, A兄應該有興趣, 我仲玩緊刺客信條, 不過有不定時跳出桌面問題

HK不再香港了... 有生之年,光復到未?

你試左新display driver未?try try...
Gd Luck~

侯爵府

畀面勳章

Aardvark 發表於 19-11-26 09:47
At least take back DC, for now. Next stop, LC

Still 5 demands not one less!

LIKE爆!
x

侯爵府

畀面勳章

lawbut 發表於 19-12-9 12:32
回覆 o黑o黑 的帖子

大家好!!衣度正常D!!

NO, no, NO...羅拔兄不在香港當然感到hk short晒啦!
但好多本地人...仿如活在平衡時空...自得其樂對周遭鎖事仍舊充耳不聞...
真係

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

hello,別來無恙吧?
大除夕...謹祝各位諸事大順,身體健康啊...
講緊刀話係5!不是一咧...

2020見~

侯爵府

畀面勳章

Aardvark 發表於 20-1-7 20:42

以hk做骨幹/內容...既無5又欠一;吸引力肯定銳減啦
呢類FPS懸疑冒險,雖未至於會玩到;但非我茶類...PASS...
最近先裝返隻heat;我部低b config刀竟受到;仲係w7+lo-end display,run到玩到當有賺了

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
話咁快仲有幾個星期就過年...其實今年都唔知算係過得快定慢...

我總會說係一年比一年快,快過打針;話就話365日但實際每日果24個鐘係咪足鐘呢?,
& friendly reminder...

怕Win7刀可以完成歷史任務&
退矣...

侯爵府

畀面勳章

回覆 Aardvark 的帖子
Though u've already upgraded 7 W10 tim.

Me? Not yet ar ... may b in CNY la

麼0, 兩OS刀有裝{分別用在兩個H.D.}
W7我仍堅
保留,仲用得好地地
W10...已用了好幾年啦...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
win7今次真係endgame了, 之前儲埋果d win10意外冇哂, 要再dl過...

我都有諗過打算過年攪攪佢...

goGOgo,
早前咪比你DL link嘅,果uploader仍一直致力搞update ver.出黎{辛苦晒}
DL較新 d ver.黎重裝啦...{記住en_US}

Endgame
刀仲可以繼嘅...緊XP...真係犀利...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

謹祝大家鼠年身體健康,萬事勝意,財運亨通,步步高陞...
公豈。恭喜。工起...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
Oh...即係剩番我一個未搞...

,早咪比咗果link你DL? 跟住利用Rufus將個*.iso"掛載"入去usb就可以boot機去upgrade你個W7=>W10了...it's so easy...TRYTRY...

侯爵府

畀面勳章

回覆 fhccc 的帖子

等你PC UPGRADE 包膠...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
等緊4月出resident evil 3, 不過唔知pc夠唔夠做...

大師, RE3 remake was OUT, but full-UNLOCK yet, better wait for crxxk ver.

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

6.12 一周年...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

首頁

尾頁

跳至