興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

原帖由 小必理痛 於 10-8-25 11:26 發表
最近屋企人好似「不反對」我去買Wii遊戲。我自己又心思思物識緊應該買邊隻game,個仔話想玩罵你O,老婆話想玩射擊但就唔想射喪屍。
有乜好介紹,各位? ...

v_vii...(茅乜典玩過-_-",只掂過下sports/駡你O)
禾覺得適合一大班人玩既party game會吸引d...掛

'小P子'既然likey駡你O就成全佢啦...
'P嫂'禾唔清楚佢likey邊類型射擊...
你飛佛又如何?

斷估下茅痛苦之亂吹廿四new game紹介:loveliness:...
(禾笨唔係V_Vii雞主啊,對此無視...)
(新野) 3 videos : >><<

8.31美版...

etc類...

對應新週邊 :>><<

侯爵府

畀面勳章

[misc] ...

>><<
>><<
>><<

[/misc] ...

侯爵府

畀面勳章

原帖由 Aardvark 於 10-8-25 15:52 發表
Got a copy of Mafia II la and only cost me around 5 hrs. Too bad it did have cxxck, yet. So, got to wait.

A兄, 哇...乜貢快手?
禾仲慢慢黎果隻乍...

>>Too bad it did have cxxck, yet.
No la... go to that post ↓↓↓
now通街一地刀係...
>><<

侯爵府

畀面勳章

麼零...

原帖由 o黑o黑 於 10-8-26 00:30 發表
咁奇怪? 我而家都仲係睇唔倒喎, 我copy條link再開都一樣係顯示唔倒...

o下? 5係貢邪嘛...
{呢個月...玩"你睇禾5倒,咩刀睇5倒?"
貢...gundam果d相呢?禾刀係掟去同一網站 link過黎乍喎} ......
禾將佢再重新re-link一次,試下.............
>><<

其他人呢?睇唔睇到啊?

...... ......

侯爵府

畀面勳章

原帖由 doris_fai 於 10-8-26 02:45 發表
正wor~~~噤多正game有排玩~~
最鍾意pictionary~估唔到有game噤開心~
thanks for sharing!!!

Hi~Hi~
歡迎+入討論
估你...後者(fai兄?)居多...對不?
v_vii game,你玩開?
(你睇返禾地之前討論,只係從「pc」"果面"入手乍......., 得閒多d交流下喎:lol)

侯爵府

畀面勳章

麼零...

原帖由 Aardvark 於 10-8-26 12:15 發表
The file ain't working ah. There's another in the web but ppl said it would hang from time to time. So, still waiting ah. ...

o下?... 搞到貢麻煩啊又 ...
睇睇呢個...
>><<

侯爵府

畀面勳章

原帖由 小P 於 10-8-26 18:17 發表
唔係我特登要支持正版,而係我買機個陣,一間二間舖頭已經唔敢幫人改機,所以我只有逼住玩正版game囉。仲要我o係日文同外國機中任揀一條路走,因為日文機話唔支援英文game云云(我唔敢買英文game,萬一玩唔到咪Orz?)

我係舖頭見到佢地賣嘅機,全部可以load記憶卡玩,真係.....唔知講乜好囉。

貢你e+典打蒜?
賣走佢? ; 考慮 PC '咩'??

侯爵府

畀面勳章

原帖由 o黑o黑 於 10-8-27 01:59 發表
都係睇唔倒呀, 係唯一呢張睇唔倒, 其他全部都冇問題, 我都唔知點解, 不過冇所謂啦...唔理佢喇...

好邪啊 ><"

...... ......

侯爵府

畀面勳章

原帖由 doris_fai 於 10-8-27 01:35 發表
我玩psp..wii...近排同老婆玩緊wii隻媽寶! 好好玩! :):):)

我都係鍾意呢類型既game~

fai兄,
psp...茅; v_vii...玩pc蒜
孖寶... ... 呢隻如何?

侯爵府

畀面勳章

原帖由 小必理痛 於 10-8-27 11:44 發表
唔知喎!不過算啦,我地都唔想個仔打咁多機,所以屋企只係得兩隻game咁大把:北京奧運及罵你O賽車,個仔都可以打足一個下晝....唉。

小P,fai兄(動作類應該合你 ),
『適當』既[獎勵]對小朋友有正面作用既;親子關系刀會融洽d^^" (當然唔准沉迷打雞啦)

拿!...呢d"獎勵"相信應該過到"海關"大人果part...

{{以前PS年代勁likey [古惑狼],now...茅晒
晌v_vii只可以用駡你0/米奇呢d黎取替}}

侯爵府

畀面勳章

麼零
原帖由 Aardvark 於 10-8-27 16:46 發表
Didn't check this site yet (block by Websense). But ppl said they're waiting for 完美破解先 (current cxxck version is v4), i.e. 左爆機後冇得玩. Before v4, v3 have lots of bugs and game will quite fr ...

噢~ 貢...唯有等你report...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

anyway ... d人真快手 ...
DL {鐘意拎去洗} 7.46gb :
>><<

侯爵府

畀面勳章

原帖由 o黑o黑 於 10-8-28 01:39 發表
咪嚇我啦, 農歷七月仲未過呀, 夜蘭人靜, 半夜三更上網, 好寒架, 唔係喇...都係早d訓...

心寒...{禾刀唯恐有架} ... ... ... ... ...

侯爵府

畀面勳章

麼零....

哇~ 呢度...又畀人...洗版乎??

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 o黑o黑 於 10-8-29 00:35 發表
ok喎, 睇黎...pc wii真係諗得過:lol

等我慢慢研究o下A兄之前篇教學先...

hehe 係啊,隻M other m...龜速單撈中...:time:
試倒ok再report下啦...

侯爵府

畀面勳章

原帖由 陳仔爸b 於 10-8-29 16:29 發表
我想問下win7有咩game好玩伽?!

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

原帖由 creamybb0125 於 10-8-30 01:54 發表
到底有咩PC GAME系好玩伽?!

hi~hi~

pc game禾不在行,等A兄大大答你地

侯爵府

畀面勳章

麼零...
原帖由 迪迪仔 於 10-8-30 13:44 發表
好耐無黎,用左15分鐘睇返甘多版!:lol
psp3000機最新version係玩唔到老返,要v5.03樓下先得,出去ssp/荃豐 話你要玩老返自然有人教你,好耐無update市況,但應該都係甘上下~我自己部1000機壞左,可能太耐無玩而家開唔到機,唔知係舊電有事定點
我部白色ps2仲起度,都無玩佢成2年,又係唔知壞左未,有ps3都無再掂佢了,而家當左佢係裝飾品~
WII之前玩過MARIO,近排有咩好玩?
PC GAME梗係STARCRAFT喇,超好玩!

Hi 富貴兄,好久不見喇...
(講開就...law兄刀唔見人喎)
psp...茅啊~_~" 新patch應該不日推出既 (估...)
ps2...一早入左博物館啦
ps3...刀少掂左, now反而跟大隊去玩返pc game
仲有 pc v_vii添... 真係兵鼠搵時間黎玩

starcraft II ?? 呢類就唔合禾lu...

侯爵府

畀面勳章

原帖由 o黑o黑 於 10-8-31 01:25 發表
7激幾野, 咁龜速要幾耐?

突然間醒起, 我之前有隻wii版bio, 係老正黎, 唔知用pc wii方法玩得唔得??

要幾耐? 咪仍在單緊囉...
400mb野一part......龜速蠕動中

呢層...倒要試試喇你...等你report...
相信應該...玩倒既
或者請教下 A兄先

侯爵府

畀面勳章

原帖由 o黑o黑 於 10-8-31 01:29 發表
洗版? 邊度?

玩緊Mafia II? 睇番網友comment...原來好一般...

呢...就出面之嘛...尋日要去page2先摷返呢個post...

mafia II....hm...單撈左,未試,待A兄講完美'咩'出現先蒜
之前已講左類似GTA果亭;但好重懷舊老美場景...
得分 7.7 marks ...
>><<

侯爵府

畀面勳章

A兄,
係呢...PC上已有v_vii啦, 貢...'生碌拎'呢?

見到有得咩呢隻...
>><<

侯爵府

畀面勳章

一集比一集靚得交關...
禾只會...齋睇

[HD] ...

侯爵府

畀面勳章

夜安~

原帖由 小必理痛 於 10-8-31 16:17 發表
PC版?? 少有喎!咁多套之中暫時只有7、8同11先有PC版,14出PC版,真係要見識見識!但要玩嘅話恐怕又要換顯示卡、CPU同埋RAM,真係重皮!

game 禾倒沒興趣; 等ff 下一齣movie

首頁

尾頁

跳至