興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

原帖由 doris_fai 於 10-8-31 19:52 發表
噤多正game出! 實打機打到頭痛!
睇黎要買定d panadol 等我暢通無阻先得~haha~

fai兄,
禾上次玩駡你O刀玩到頭赤痛+手指痛...
要攤抖下先茅樹...(老餅真唔com捱...)
又未至於要o拍丸既...

侯爵府

畀面勳章

原帖由 o黑o黑 於 10-8-31 23:55 發表

咦, 呢隻都出360呀?! 之前睇片好似好掂咁, 不過一諗到spider man以往咁多集既表現就...

now好多game刀發展多平台嘛...
呢隻又典會茅份...
睇trailer/gameplay玩法刀唔差既

侯爵府

畀面勳章

原帖由 Aardvark 於 10-9-1 15:11 發表
360 -- no.
Xbox, yes. Hereand here. But personally, I won't bother as these two only support a handful of Xbox game (not 360!!!) :(. Besides, it's Xbox and not 360. Rumors said that MS will have a s/w that allow user to run 360 games on a PC. Still, this rumor has been circulating for couple of years. With that, I won't count on it.

What I understand is that emulating a 360 isn't that difficult. The real problem is running the game. So, don't think we will have a decent 360 emulator any time soon.

thx A兄 link 啦...
不打緊既!貢...唯有等下囉

侯爵府

畀面勳章

麼零...

原帖由 kittychan1103 於 10-9-2 22:25 發表
haha..人兄你ok wor~ haha
必理痛幫你打機打勁d~~?? 平時你靠佢幫你爆機? xdddd

歡迎你+入先
初初睇以為你話[小P]好勁,幫埋手打爆雞添

侯爵府

畀面勳章

hi~hi~

原帖由 imbigmother 於 10-9-2 23:16 發表
隻spiderman真係好正, 唔明點解d人覺得呢個系列差..

首先刀係"歡迎你+入":lol

朱朱俠...系列嘛...
的而且確前作s榷實係一般而已(個人覺得)
飛到失晒方向(雖則有個細細地圖);任務來來去去刀係果幾味...玩幾下已提不到興趣
好似呢隻...repeat,repeat,repeat,repeat.....

新呢輯希望改善倒啦

侯爵府

畀面勳章

嘿嘿,

原帖由 o黑o黑 於 10-9-3 00:09 發表
係呀, 呢集睇片好似幾正, 今次蜘蛛俠仲曉飛添, 超型...

睇trailer不嬲刀正架啦!
睇埋gameplay畫面先會諗隻game掂唔掂...
新呢隻...就貢睇...應該唔差o既

侯爵府

畀面勳章

原帖由 小必理痛 於 10-9-3 09:57 發表
尋晚特登上官網下載佢個benchmark來試,最後得出黎嘅分數可以用四個字形容:慘不忍睹。

佢個列表話benchmark去到四千幾都叫做一般貨色,但我嘅分數....得幾百分。

之前試街霸四都係咁,唔通真係要換過顯示卡?我個張都叫做GeforceF8系列,唔差下話?竟然淪到到咁....真係冇計傾!

小P, 你行咩setting先?推到去盡乎??

上個[Part2] 亦曾經晌度post過 Bio5 pc 既benchmark demo, 禾刀係勉強緊緊夠玩果隻...
(果時張card仲係N記既,轉左ATI就茅試lu... )

貢啊~...
就去FF官網試下禾張HIS睇下有幾多分先
>><<

侯爵府

畀面勳章

講起 pc benchmark...
試下呢個丫{Fd介紹} ... 唔使特登上官網dl 又 test
( 除個人喜好啦 )

>><<

侯爵府

畀面勳章

5安 ... 近排忙啊忙 ><" (偷得浮身先)

BK...登入要好幾次先有一次成功入到

一係就貢:

近日發現,好多PS3 "咩咩"蒲上黎...
莫非果單預訂[$.$.$.手指]真係貢好生意?
見到有呢d...
, ,
,
哇 呵 呵 哇 呵 呵

侯爵府

畀面勳章

原帖由 小必理痛 於 10-9-3 13:41 發表
你指顯示卡嘅config?老實講,我唔識set,亦唔知config係點,我只係下載左個benchmark返黎跟住開黎睇咋。

你刀見到個benchmark只係叫你揀高或低解像,我當然係揀low啦!但個畫面已經係度跳跳跳....

我刀想知點可以優化張顯示 ...

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.

原帖由 o黑o黑 於 10-9-3 23:42 發表
我仲衰, 試FF...連minimum都唔到...
Sorry, your computer does not meet the minimum specifications required to run this product. Please review the details below for more information.
...

禾仲未得閒去試啊... 有result就 post上黎分享下...

侯爵府

畀面勳章

[Misc] .... 【服】

gundam U-N-I-C-O-R-N ...

>><<, >><<
>><< , >><<
>><< ,
>><< ,
>><< , >><<
>><<

做埋 "爆晒甲" 真係 無話可說 ...

[/Misc] .... 【服】

侯爵府

畀面勳章

5安~

原帖由 Aardvark 於 10-9-6 22:06 發表
No need to test la. Afterall, your ATI 5860 must OK la :lol

A兄,你貴人善忘 + 人有錯手呢...
禾張card...5650乍...
個result...真係.........
禾係by default用返ATI原廠設定, driver又唔係至新果果; 但FF實屎(套埋N記logo出黎)係優化N記card先囉...
小p刀話用慘不忍睹;禾笨唔係好你好多...
XP (low) >><<,
XP (High) >><<,

win7 (low) >><<,
win7 (High) >><<

齋睇刀只得貢,莫講話要玩,仲要係玩online...
好彩...禾只對佢 : 蒜鬼掃把啦 :lol

侯爵府

畀面勳章

原帖由 o黑o黑 於 10-9-7 00:45 發表
真係西利, 隻手指都未見街就先預訂? 真係咁堅? 不過sony話會修正漏動, 咁係咪即係意味住隻手指只係對之前買既ps3有效?

hehe, 刀話道膠一尺,魔膠萬丈架啦
只不過遲左少少姐...(等左好幾年 ) {可以對應既唔止之前既model, 應該係所有(現役?) }
$orry話(彷效M$做法)會BAM晒呢d "user" 喎
重話'希望'用新 firmware 去杜塞呢d J.B.

侯爵府

畀面勳章

[misc] ... +

[/misc] ... +

同場+映 ...

more : >><<

侯爵府

畀面勳章

麼零...
原帖由 o黑o黑 於 10-9-8 00:36 發表
冇錯, 我意思都係咁, 現役model應該冇問題, 但係遲d出個d, 用左新firmware既model...手指好大機會會失效?? 如果係咁, 咪即係要買ps3就要快手?

hm...相信$orry應該[例牌]'做'番d野既...
至於是否會手指失效真係答你唔倒...(禾刀茅...)
抱觀望先囉
take a look : :loveliness:
>><<

侯爵府

畀面勳章

原帖由 o黑o黑 於 10-9-8 00:58 發表
pls check pm, 有事請教~~~

Check凸
輪到你check喇
:lol . :lol . :lol

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

順便搭單post呢個『型』之 [MISC]

『型』之 [/MISC]

侯爵府

畀面勳章

d人真係快手 ...
出左![咩]得,鐘意拎去洗
>><<

CG真係

侯爵府

畀面勳章

麼零...

原帖由 o黑o黑 於 10-9-9 02:10 發表
真係快手, 不過睇真d段片, 除左靚同型之外, 玩法好似又係差唔多, 係多左d室內場景(對比上幾集ps2系列), 不過始終未玩過, 或者wii版會有另一番景象都唔定...

pm已check左&覆埋, 唔該哂, thx! ...

hm...睇片其實來來去去玩法刀係大同少異...始終睇你對朱朱俠有茅feel啦
禾就一於單撈左佢先蒜
但衰在個手掣又不聽使喚,搞到隻'other M' load到但又玩唔倒

侯爵府

畀面勳章

5安 ~

[misc] 之

繼 獅頭鷹 之後,呢隻...考慮之列

[/misc] 之

侯爵府

畀面勳章

小p,
[MISC] 之 落毒 放毒 好鬼毒 :lol

>><<

[/MISC] 之 落毒 放毒 好鬼毒