夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Nancy20090615 發表於 19-5-22 09:34
5 年無性, 你發現過期偉哥先奇怪, 你唔發現就一直落去當無事, 咁就當無事繼續落去吧.

佢可能唔係滾係 ...

我又咁分析,如果偉哥係而家食,咁佢出面果個9成唔係會SP,自己不舉,最多咪試下搵一次SP 或去叫一次,睇真係自己唔得,定老婆令佢唔得,試完發現原來真係唔得,老婆又無要求就咩都唔做。 但如果自己唔得,老婆又無要求,又食偉哥,我反而覺得佢出面有個愛的女人,佢要KEEP 住個女人,所以就算細佬唔得都要食偉哥。

樓主,我覺得唔排除你老公出面真係有女人,亦唔排除佢早幾年,發生自己真係唔得而要求醫生開了偉哥比佢,再睇定D 先啦

男爵府

misslady1980 發表於 19-5-22 11:35
愛吾一定要有性,更何況我一直不是主動嘅人,但我現在醒覚才主動有用嗎?是不是太遲?
...

愛吾一定要有性 ~ 你呢句說話只岩一半,如果相方都愛大家,但雙方都無需要性就無問題,但如果是但一方有需要就唔可以唔比,因為你哋係倆公婆而唔係情侶。

如果你而家醒覺就唔好再搵佢係咪出面偷食,你就當佢無,自己試下主動,再睇之後點。。。至於,遲唔遲,無人答到你,因唔知你係你老公心目中的地位有幾重要,重要的話,而佢真有需要性,我諗你哋有番性後會更加恩愛,地位唔多重要,而你之前又成日拒絕佢,咁就要睇佢有無為呢件事而緊緊於懷啦。

男爵府

misslady1980 發表於 19-5-23 22:31
今日我終於鼓起勇氣同佢講左我好介意見到偉哥嘅事,我平心靜氣希望佢坦白是不是出去同第二個女人搞,佢話 ...

你睇法我之前的留言,其實我都覺未必有其他女人的。咁唔好諗咁多了,之後嘗試主動同老公多d親密下,有時唔一定要咩的,攬攬錫錫都可以嫁

男爵府

misslady1980 發表於 19-5-24 09:57
佢話好愛我,但只是timing 吾啱,因為大家也感冒,未ready,我問他,叫佢比多d時間我我會做得更好
佢無正視 ...

我諗你老公好大機會性功能有障礙,可由心理,生理引致。如果你老公肯的話,可食supplements,好過食偉哥。而家多點雙方愛撫錫下增進感情,等老公ready到先進入,如ready唔到,唔好嘗試入,唔好等佢失去信心。

仲有,愛係要行動,下次唔好開聲出口,真好易無mood,大家成年人,你摸下佢,錫下佢,之後大家都知再繼續會做d咩的

男爵府

misslady1980 發表於 19-5-24 13:11
這段時間我地好sweet, 沒有吵過,以前我地日日嘈,任何事情也嘈,現在我所有事情以他為先,他想要什麼我就 ...

如果你老公係咁的情況下話除褲嚟就嚟到,又唔似性功能有問題喎。

男爵府

knhung1980 發表於 19-5-24 17:15
咁佢宜家即系51歲,都真系唔細,有機會唔系咁易起到機

我唔係男人我唔肯定啦,但聽樓主形容琴晚嘅環境可以話除褲就除褲就嚟, 除非佢有食開偉哥, 唔係嘅話,51歲我諗點都要有少少刺激話

男爵府

門常開 發表於 19-5-24 16:20
樓主同我case差不多, 我地已經無做愛2年多, 我又系唔會主動同開口問既一個人, 你好好, 有"勇氣"問佢, 雖然 ...

點解冇咁嘅勇氣?怕被拒絕?

男爵府

Heman2001 發表於 19-5-24 18:03
我4X,攬住佢都不其然起機,希望我5X時唔好退步得咁快....

唉~呢d真係今日唔知聽日事,總之好好保養自己身體。。我聽好多4x已大不如前,亦有d 龍精虎猛

男爵府

PTMCYS 發表於 19-5-24 18:17
係, 就算當日打左機, 當晚貼住太太pet pet 訓, 對手攬住佢個胸, 就會有反應....

想像唔到食偉 ...

哥仔, 你不嬲畀我感覺好正面喎,做乜突然咁負面呀

男爵府

mingmama 發表於 19-5-24 18:38
呵呵都唔係好負面啫~師兄只係未雨綢繆

但唔知點解睇佢的文字好似好擔心咁,所以講呢樣嘢真係好中男人死穴

男爵府

Heman2001 發表於 19-5-24 19:43
yes呀,當然唔可能日日係咁既,大家有mood就得

其實都 啦,有d真係幾日一次都未必得,所以唔洗擔心住。

男爵府

PTMCYS 發表於 19-5-25 17:50
咁每個人都會死, 如果突然話5年後會死, 都會有D 感慨既, 今朝攪完, 一切正常, 應該無咁快掛, 我咁少用, 廿 ...

今朝攪完,一切正常 ~ 搞笑,突然覺得你好似一個小朋友
我咁少用, 廿幾歲先識打機 ~ 其實打咩機都好,打得多都傷身 講用眼用手打果d,傷神,傷眼,打得過火,仲會傷埋家庭氣氛。。。用手打果d,打得多,真係有機會會虧,我老公朋友自問無本事拍拖結婚,但又有需要,唔鍾意禁鐘仔,又唔鍾意玩弄感情,所以一直打機,未夠40歲已廢了,但廢的程度係點,老公唔肯講

男爵府

PTMCYS 發表於 19-5-25 18:43
我認真時是很嚴肅的,廿歲時已比上司說我比同齡的人成熟,但我心境都經常保持小朋友/無理頭的心態,覺得 ...

因為你話你廿幾歲先識打J,我今早都專登問老公,佢就廿鬆歲。。我老公好早脫髮,我哋算早生小朋友,佢係我大肚時,試食生髮藥,你都應該知隻藥的副作用啦,食藥期間,我唔覺佢唔掂,亦唔覺減少性慾,但頭髮就真係濃密咗。

男爵府

mingmama 發表於 19-5-26 11:49
呵呵明白晒~原來如此

嘻嘻…可能我唔保守,所以都覺哥仔的太太保守

男爵府

mingmama 發表於 19-5-26 15:43
早上做淫蕩~點解呢其實我們而家多了早場~因為夜晚好多時大家都攰到一個點~一上床唔駛五分鐘就瞓 ...

我鍾意夜晚,感覺氣氛好d,但老公成日話攰,體力唔夠,佢覺朝早會好d,瞓醒先有氣有力。我老公都係上床唔洗5分鐘就瞓著,佢昨晚已瞓咗10個鐘,而家又午睡中

男爵府

PTMCYS 發表於 19-5-26 16:31
你都應該知隻藥的副作用啦 ---> 依句我唔明解 我從未食過生髮藥, 怎知副作用呢....

...

之前有個post唔知講開什麼有講食生頭髮藥,我以為個post,你有參與留言,所以知副作用係“不舉“

男爵府

PTMCYS 發表於 19-5-26 16:45
這個我真係唔知, 我對頭髮的保養係, 年輕時只染過一次髮, 電過一次髮, 少GEL 頭, 少吹頭, 每天洗髮, 按摩 ...

我老公就話20歲時貪得意去電髮,之後就開始脫髮 佢手腳毛唔多,除面外,其他的皮膚好滑,我自問手腳皮膚都滑,但佢仲滑過我

男爵府

門常開 發表於 19-5-27 09:56
回覆 jwy2 的帖子

唔系怕被拒絕, 而系唔知點開口, 真系講唔出, 可能我地咁多年來都無講過性問題/話題....: ...

其實倆公婆有咩講唔出口,比我忍唔到,死都要知死因

首頁

尾頁

跳至