自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔會care 話仔女中意睇書自學 有其他技能
純陽之道,神光萬里,追求神蹟,風雲雷電晴雨,隱居深山,十方宇宙,天磁地極,當值人間。

男爵府

埋唔到大學聯盟個堆 可以埋去其他堆 其實香港人都不過是同D圈子交流下互助下咁
純陽之道,神光萬里,追求神蹟,風雲雷電晴雨,隱居深山,十方宇宙,天磁地極,當值人間。

男爵府

柔軟 發表於 22-4-30 10:24
當然唔係睇唔起啦 係如果同場 要點講先至令到佢好落台

大方D 光明正大做人 堂堂正正 有咩驚人睇唔起 莫欺少年人 只要有大志

男爵府

柔軟 發表於 22-4-30 10:34
係啊 我老爺仲話阿邊個邊個 而家讀緊政府工 即係暗示我個仔⋯

而家D大學冇咩學 出黎都係在社會上默默無聞 最緊要佢自己正派 結交好人 漸漸就會成為社會棟樑

男爵府

kl1 發表於 22-4-30 13:06
入到大學又如何?人品唔好一樣都係乞人憎

而家D大學生質素參差不齊 不少俾扮教授的政棍利用當槍駛 玩埋D痴線迎新營 不知所謂 人品不如一般中五畢業的打工仔

男爵府

kl1 發表於 22-4-30 13:36
絕對係!文化、道德倒退一蟹不如一蟹。我廿年前已經講,新一代每十年就倒退一次,無諗到嘅係倒退程度係幾 ...

大學仲鼓勵大學生抄人地書的point 話列名出處就唔係抄襲 D論文都係東拼西湊砌出黎 大學生根本冇首創能力 還不如中學填鴨式 大學生根本為左埋堆 唔係學問

首頁

尾頁

跳至