自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

呢D 好碎料啦, 呃錢黨同乞衣其實差唔多
總之講普通話搭傘果D 乞衣既一律無視當睇唔到就得

早幾日一件魔術手, 俾1000收900幾找續又唔要件貨拎返1000
俾返900幾時偷走張500蚊紙, 呢D 真係魔術手就堅啦..

333s    發表於 24-4-21 09:30

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

somehow 發表於 24-4-12 10:46
又話中國人不騙中國人?果然冇野真,騙子最真
留毛睇愛國會員話x國都有呃人啦
中國基數大,十四億人,有0.0 ...
公開DSE考題個POST 咪有件
又9588 講咩香港學生之前有打卡
人地影code影考場呀, 有影試題公開神早變頭條所有學生重考啦
而家公開試題點用人地打卡 , 9588
承認問題好似對佢黎講好似會死咁

翡翠宮

somehow 發表於 24-4-12 11:23
一向都話bk比大陸同胞更包容,大陸同胞遇到咁嘅國內不平事,都會批評對方。而喺bk某啲會員眼中,同胞做咩 ...
佢地唔會講有無錯
只係直接再post 其他國家/香港犯同樣事既新聞咋, 轉移視聽
次次都係咁, 無一次例外

翡翠宮

D..D 發表於 24-4-20 10:42
咪好似我話親日本有咩唔好
實有人跳出黎話香港都有啦
咁囉

即係人地做賊你又要做賊?
而家好多人唔識明辦是非
唔好行為一律照單全收再學埋

翡翠宮

qpalzm 發表於 24-4-20 13:27
我個衰仔咪就係成日話佢邊樣唔好, 佢就話阿邊個邊個仲差啦咁

我聽到會省爆佢話佢點解要同d差的比, 自貶身 ...

而家呢啲變左BK主流行為思想
一班應該做人父母既人做埋呢啲行為
可悲

翡翠宮

superkingdom 發表於 24-4-21 01:06
係,好多人將歪理變成道理!
其實全世界都有壞人,唔好轉移視線
衰就要認,打就要企定

呢D人做唔到架啦
個仔偷野做賊被人拉, 都照舊會話其他人夠做賊落!
寵物KOL 個案就大把做人媽媽既重點去指責D女仔
岩岩見某盲粉又玩轉移視線呢D 老土套路
一D無人睇既垃圾無料節目呢D人就去睇,
目的監視下有咩可以數算一番既內容
話點玩動物, 曲線回應個租借熊貓比咩老美個鋪咪又係
超老土

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊