跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 好姊妹密密斟(Part II)

peony,

perry張新大頭好俊呀, 好似混血兒!

大宅

嗚..............................................................
我唔制呀!

茶壺仔呢兩日玩野, 餐餐訓粒幾鐘就醒!
我要一邊看住佢, 一邊響廚房整野, 好辛苦呀 :-( !

有無人呵下我呀?

同媽,

同同頭夾look very骨, I'm lovin it!!!!!!!!

大宅

mui,

"茅"呀, 乜都茅收到. 但佢個website就出左open day 個announcement, 係1430-1700.

大宅

karman,

你可以將簽名位既相, resize to 120 x 80, 咁每張都會大d, 睇得清楚d架!

大宅

我地sat pm要上pg, 如果夾到時間, 一齊去梗係巧喇!

muimuichu 寫道:
到時約埋一齊去好嗎?
[quote]
kelly_bb 寫道:
mui,

"茅"呀, 乜都茅收到. 但佢個website就出左open day 個announcement, 係1430-1700.
[/quote]

大宅

咁如果放8張就唔駛resize, 而家好fit喇..................仲好紅添 !

karmanshirin 寫道:
好呀, 等我明日再整 thanks

[quote]
kelly_bb 寫道:
karman,

你可以將簽名位既相, resize to 120 x 80, 咁每張都會大d, 睇得清楚d架!
[/quote]

大宅

多謝大家又呵又鍚又啜, 我趙完鬆, 去湊仔lu!

首頁

尾頁

跳至