跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 好姊妹密密斟(Part 7)

岩岩相反至真喇!:tongue: :tongue:

bcbc 寫道:
hi kelly,

就係因為你無上黎囉,所以佢地兩個都唔見人

大宅

dunno呀! 我樣衰卦! :-( :-(

bcbc 寫道:
kelly,
點解茶壺仔簽名檔既相又變左xxx既

大宅

我帶茶壺仔落公園喇, 晏d再傾!

大宅

去完公園喇!

尋日去左迪迪尼, 都幾多人下, 自由行佔大多數! 茶壺仔成個下晝響樂園度捉自己個影呀, 好鬼搞笑!

大宅

esther不嬲都無架喇, 嘩哈哈)))))))

joannelai930 寫道:
冇心肝 :tongue: [quote]

大宅

7,

尋日我無上pg, 所以睇唔到martin為食樣添! (但絕對imagine到囉!)

re:jury
我都抽中過一次, 仲做埋7人陪審團一份子, 判一單murder, 每日返10放4, 都幾梳乎架!

大宅

7,

RE: schedule
唔tune lu, 佢一至五都係好準時1:30nap, 反而下次再報pg會避開佢 nap time.

re: murder
好似10日8日咁上下, 好鬼耐歷史我都唔記得lu, hehe!

大宅

早晨!

re: lur地
茶壺仔都會lur地架, 我會睇下佢lur乜囉, lur抱我會抱, 發脾4既話就c都唔抱.

7,
martin就係每日在競爭中學習, 所以佢好叻仔, 出去都唔怕俾人蝦喇!

大宅

大媽,

bosco張大頭真係好大個仔, 又成熟又英偉!

karman,

shirin張大頭就好少女, 又含羞答答咁, 我好想dap左佢, 嘩哈哈!

大宅

靚女街坊,

恭喜哂你呀! 要小心身體, 好好休息呀!

btw, 生兩件既話, 你都係快d搬番黎喇, 有多d屋企人照應好好多架!

大宅

打令 karman,

你巧架字禾呀?

各位靚媽咪,

[size=x-large]恭喜發財! 祝大家
身壯力健, 心想事成, 添丁發財!

karmanshirin 寫道:
Kelly,

你都放緊年假咩

大宅

親愛既壽星女同同:

Kelly ee祝你:
[size=large]生日快樂, 健健康康, 無憂無慮!

大個囡喇, 要聽daddy mami話, 要食多d飯, 唔好擒飯枱呀, 知道無?

大宅

anna,

send左喇, pls check! :wink:

karman,

收到你個e貓喇, no problem, 過幾日再confirm喇!

esther,

開左d咖啡黎飲未呀?

7,

係咁意封利是仔, no need to thank la!
how's your marathon?

大宅

7,

Excellent!!! Congrats!!! 咁多人跑, 濕度又高, 要完成都唔容易架!
btw, 10公里& 半馬即係跑幾多km呀?

大宅

如果有sleeping marathon, 我有興趣參加呀, 因為我極度需要sleeping!

阿囝woke up喇, 下次傾!

首頁

尾頁

跳至