網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

揚莉煒媽咪 發表於 16-1-11 07:39
$39
跟買2個
買完枕頭, 又跟買燘燒壺

太平啦~ 一個送俾媽媽, 一個看門口
我有一只象印, 一只國產分層保溫飯壺, 真心說, 國產質量不錯

千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

揚莉煒媽咪 發表於 16-1-11 23:06
呢個牌子係我朋友介紹,佢喺工聯會買左一個,燜得幾好,見到朋友隔幾晚就喺fb講燜左乜乜做宵夜,睇見又好似 ...
我覺得買金屬色最穩慎, 奶黃色好似搪瓷, 好易 hi 花;
多謝推介, 因為太抵, 好過用咩紅包

千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

侯爵府

Foreverivy 發表於 16-1-12 17:23
枕頭好嗎
收到貨未
有冇link呢
收到貨啦!
好用, 舒適~

因為枕芯有拉鍊, 可以調整高度

LINK:
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.DgKXME&id=35693672305&_u=d1ic6a48f90

之前想淘枕頭 LINK, 你爬下文啦:
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=16841148

侯爵府

引用:收到貨,未試水唔知有無漏水。送埋個袋同匙

原帖由 揚莉煒媽咪 於 16-01-14 發表
收到貨,未試水唔知有無漏水。送埋個袋同匙,包裝都包到好行下。希望唔差

...
幾好喎~
我D燜燒壶都到左集運,今日發貨到HK

侯爵府

回覆:忍唔到手一口氣用兩個acc淘左四個

集運今發明至,我都收到貨啦!

Send 左相俾媽媽睇, 她很喜歡

39蚊真划算

侯爵府

回覆:忍唔到手一口氣用兩個acc淘左四個

試水温, 7個鐘後, 温度有攝氏70度, 跟我隻象印750差不多,我主要用途做保温壼,满意~

揚莉煒媽咪    發表於 16-1-16 15:59

侯爵府

揚莉煒媽咪 發表於 16-1-16 03:00
你果支溫度計喺邊買?
淘寶, 幾年前買的, 烘焙店一般都有

侯爵府

引用:Quote:原帖由 Charitymami 於 16-01-16 發

原帖由 揚莉煒媽咪 於 16-01-16 發表
我見到呀,但係見有啲劣分,睇左咁耐都未買,想買好耐。介唔介意比個賣家我?

...
我在這家買的,但好似下了架。

首頁

尾頁

跳至