自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

79 TVB发布了一篇小红书笔记,快来看吧! (emoji) vRxk8qW5vPOio6f (emoji) http://xhslink.com/DUZwPD,复制本条信息,打开【小红书】App查看精彩内容!
attach0/tmp/phpoPa6B7

珍珠宮

aaaiqc 發表於 24-3-16 11:55
睇到佢變成咁,究竟係父母造成定係朋友影響?

環境各方面造成,但都好睇小朋友思想性格,有d小朋友唔會好似悅悅咁,反而好懂事不會學壞,明白父母離異

珍珠宮

sunkiss 發表於 24-3-16 11:59
講真呢頭離婚果頭搵過件。。有冇諗過個女呀? 呢對父母根本自私

現實中男人離婚或死老婆或未離婚搵另一個嘅速度一定快過女人

珍珠宮

小菜豆 發表於 24-3-17 01:26
以前識一個媽咪帶兩個女返教會聚會,
兩個女唔同樣唔同姓,
大女爸爸係做生意,

即系呢個媽咪兩段婚姻都離婚了?

珍珠宮

Mooskha 發表於 24-3-17 05:22
我覺得悅悅變成咁,係Emma 一成造成。Emma 自己本身EQ低,當初離婚時,不斷傷害另一半,係悅悅眼中,佢哋係 ...

你話悅悅受父母影響有樣學樣我都覺得系,但你話Emma EQ低就唔太認同,相反我覺得佢EQ算高了,可以忍受和包容到Tim和佢難頂老豆,系佢哋逼到Emma 忍無可忍嘅地步,換轉第二個一早發癲和離婚,同埋Emma 對住悅悅EQ都好高,個女咁無禮貌對自己和反叛行為都無打個女,仲耐心教導佢,我覺得造成呢個悲劇嘅始作俑者是Tim和佢爸,無理由要求Emma 無限地包容一個準備出軌嘅老公和一個爛賭又惡心嘅老爺啫?!Emma 唔系聖人,何解要女人要無限地包容和付出而且要妥協?做唔到就系EQ低?做女人太難了,都系做男人爽

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊