自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

carolwong168 發表於 23-11-14 11:04

HKT: 您的家居電話服務合約快將到期,請即致電 28881409查詢及續約。

頭先打去話cut家居☎️,我緊係講到可有可無唔用都無問題 ,HKT話最平都$128-100=$28/月,我話舊約只係$20/月,依家加到咁貴唔要喇,跟住佢話同公司傾下,我等左一陣,話比返$20簽3年約,cut form都唔使交, 攪店。
attach0/tmp/phpEFu9i5

男爵府

KW 發表於 23-11-17 16:16
剛打去28881409查詢續約, 他們說沒有$128-100 續3年的plan. 請問可以pm 我應該聯絡那個no 才對?
...

我都係打呢個電話,你演得唔夠迫真 我前後講左無十分鐘就攪店,連去拎cut form都唔使。

男爵府

yeikaki 發表於 23-11-21 10:05
請問是私樓價嗎?

家居電話有分私樓同公屋價? 寬頻就有分。

我幫娘家攪家居電話,住公屋。之前我都係$20/月簽3年約,1月尾到期就收到呢個短訊,所以打去問,之前話$68、$48、28。。。。我都唔採佢,直至呢個電話同個女職員拎CUT FORM,佢話可以EMAIL CUT FORM比我,仲話唔使我去門市交,我話做返$20咪照用囉,佢就話同公司傾下,唔夠一分鐘就覆我OK,$128 回贈$108 = $20/月簽3年約。 最後連FORM都唔使拎同填,免煩。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊