跳至

首頁
45678...19

尾頁

子爵府

Re: 有無住海濱/海灣媽咪呢?

mrswong,
努力呀!!!!! 捱埋呢個幾星期就可以見到孖 b 喇!!!! 放心啦, 你實生到猴仔架!!!

小詠,
我又係好想生女, 不過我就未試過去估喇, 因為o係我o岩o岩接受到我有左呢個事實無耐, 就已經照到佢係仔喇~~~(三個月已經照到, 跟本都無時間比我去估) 哈..我一直都話卓 b 係露體狂, 次次照佢超聲波都比我睇佢個咕咕, 有一次去照 3d, 佢用手遮住塊面, 搞到醫生睇唔到佢個咀, 要過一陣先再照, 我咪同老公講佢好怕醜, 唔比我地見佢個樣!! ?-(

佢出世o個時個個都話佢似我老公架, 一 d 都唔似我, 但唔知點解大下大下就開始似我喇, 哈....唔知係咪越黎越肥o既關係, 所以似我 (咁肥) 呢?

子爵府

lala,
彥林好似好大個咁呀~~~呢張相睇落去好似同盈盈差唔多大咁....

子爵府

lala,
好得意呀~~~~不過佢真係好大個呀!!!!

子爵府

小詠,
你工人真係好離譜呀!!! 你上次唔係已經揀o岩左個咩?? 定係唔o岩要再揀過?? 點都好, 呢個工人真係唔可以再留低, 真係要快手搵個人湊呀!!!!

子爵府

小詠,
見你咁講, 我都鄧你擔心呀!!!! 揀妹揀成點呀?? 真係快手比佢走喇!!! 我朋友都介紹過間 agent 比我係做印架, 不過我最後揀左賓, 所以無幫襯佢, 如果你仲想比較下, 我比佢電話你 contact 佢丫!!!

子爵府

小詠,
你等等我, 晏 d 我搵返個電話 pm 比你丫~~~

子爵府

小詠,
咁咪好囉, 終於都搵到個喇!!!! 咁佢要幾時先黎到呀??? 呢個衰印又要幾時走呢?? 總之呢段時間都要凡事小心呀!!

子爵府

都 ok 啦, 不過見你地無乜人講野, 所以都無留言囉....

子爵府

mrswong,
真係無乜野做架, 得閒同阿媽行下街, 飲下茶, 生之後就忙住湊 bb 同埋爭取時間訓覺咯~~~ :mrgreen:

子爵府

係喎, lala 今個星期唔得閒, 咁我地仲繼唔繼續呀??

子爵府

尋晚我o係屋企聽到有小朋友尖叫聲, 我個心已經覺得唔妥, 走出去走廊度睇, 但無野, 但 d 尖叫聲無停過, (我估應該仲好細, 因為佢除左大叫, 都無講過野) 我周圍搵 d 聲o既來源, 終於比我搵到, 就係我樓上傳黎, 除左尖叫聲, 仲有好多嘈雜聲, 例如掟野咁 (其實係海濱 d 樓咁傳聲定係淨係我屋人企呢, 因為有時樓上小朋友掟玩具我都聽得好清楚, 亦都投訴過好多次, 不過依家呢家人係新搬黎o既, 所以近期都少左), 無耐就聽到有警車黎, 我仲o係廚房度偷聽 d 警察講咩, 睇下咩事, 我聽到佢地 call 返台就有個印印不停掟野, 手持生果刀, 但我就聽唔到佢地話個 bb o係邊喇, d 警察唔知o係度講咩, 講左成十幾分鐘, 但呢十幾分鐘入面都不停聽到有大人同小朋友大叫, 唔知發生咩事, 跟住就聽到佢地爆門入屋喇, 佢地一爆入屋o既時候, 我真係覺得好似爆緊我屋企咁, 好嘈.....跟住一輪大叫之後就靜返, 真係好得人驚, 唔知有咩事可以令個印印癲到咁?? 我就咁o係樓下聽到我都好驚, 真係難以想像個小朋友會點, 希望佢無野啦!!!!

子爵府

lala,
八點幾左右, 如果o個段時間o係地下應該都會見到有好多消房車同警車, 我見到有 4 架消房車同1架警車.....

小詠,
哈...我都知唔係你屋企, 我知你住幾樓嘛!!!! :mrgreen: 我聽到o既情況都好似係有人脅持人質咁架, 不過事實係點就唔知喇!!!
咁又未必要忍o既, 有時佢過份話下佢都應該無問題, 不過最好就由你老公開口, 唔好你開口喇!!!! 呢件事我都覺得唔關個小朋友事, 應該係大人唔知講左 d 咩刺激左佢, 就搞到佢咁激動喇!!!! 其實我都唔知點解我間屋咁應聲架, 之前o個戶未搬走之前, 晚晚七八點都聽到掟玩具聲, 搞到卓 b 成日訓左都比佢地嘈醒, 投訴過好多次都係咁, 最後搬走左, 佢地裝修o個時先勁呀!!!! 佢地鑽牆 d 聲, 我真係覺得有人鑽緊我楝牆 ?-(

你問到 d 咩記住話我知喎!!! :mrgreen:

子爵府

我八到喇, 我尋晚出完街返去問左看更喇~~~佢話個僱主返到去開唔到門, 個印印o係度發癲, bb 又係咁喊, 所以就報警, bb 無事, 無受傷, 但至於點解個印印情緒咁激動, 就唔知喇, 佢話個印印被人綁住落黎, 仲不停咁大吵大鬧, 我諗佢之前一定受左 d 刺激先會咁.....

子爵府

係呀, 我都係咁話, 最緊要 bb 無事~~
尋日睇報紙又有印印虐兒喇~~ ?-(

子爵府

mandymfl,
哈...卓 b 訓覺時間都唔定架, 不過我諗大約三四點左右啦, 因為呢個時候應該無咁多人嘛!!

子爵府

mandymfl,
我都唔知有幾多人呀, 就約定 3 點麥記等啦~~~我都 pm 我電 話比你, 有咩電聯丫~

子爵府

小詠,
我都未諗去邊度買比 bb 呀, 近排忙住執屋, 因為個工人下星期就黎, 所以都諗住等佢到左先出去買, 千色店有咩平野記住上黎話我地知喎~ :mrgreen:

係喎, 呢幾日都好少見 mrswong 喎, 唔知係咪生左呢?

子爵府

咁睇黎都應該生左喇~~~~嘻....好想見下孖 b 呀!!!! 唔知點解我見到人地 d 初生 b 就好想抱下, 真係覺得佢地好可愛呀.....

係呢, 聽日係咪得我地三個??

子爵府

mrswong,
哈...我地今日仲講緊話你應該生左添~~~咁點解你仲返黎o既???? 有無話幾時會幫你生呀??

子爵府

小 cute,
歡迎你呀~~~~~ :mrgreen: 得閒多 d 入黎傾計丫!

首頁
45678...19

尾頁

跳至