自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

iluvmeeself 發表於 19-2-20 15:36
有冇人冇呢個習慣 ?
我自己一向冇,屋企人由细到大都冇。住边都住得好好,家庭幸福。有2個仲發左達。

如果一路搬都一路咁黑,有機會好似樓上位jm講,可能係你C6出問題。

我住娘家果時,成日覺得週身唔舒服,由初中開始同阿媽阿爸反映,不過娘家果時係新市鎮兼首批入伙,入住前都拜埋四角,但係都係咁⋯結左婚搬走左之後,自己屋企無咩特別野,仲一路好好又換樓又生女。

不過你有冇搵人睇過8字?

別墅

iluvmeeself 發表於 19-2-20 17:20

得我係天主教。

出完post先睇到你個message, 我岩岩都諗緊呢樣野,不過唔好意思講!

呢個都有機會,我聽過呢到既jm講過⋯

因為我媽都落過, 我有諗過果段時間屋企好黑,情況好似你咁講,屋企人又破產又窮咩都無!仲要我同屋企人頭頭遇著黑,我仲要對有感覺⋯ 但自從我懷左阿囡,有日我突然對肚裹面果個講,如果你係我細佬妹就投胎落黎啦~不過你要乖啊!

阿囡出世後,出奇地好湊,出世一星期自動介夜奶,由零晨1點果餐奶之後,訓到朝早7點,佢起身自己係床仔眼睩睩,唔喊唔扭!返工之後就更加覺得生前生後既分別

別墅

iluvmeeself 發表於 19-2-20 17:30
咁你地自己 ( 你同老公 ) 有冇拜, 自己入伙時 ?

我迷信,所以我入伙都有拜

別墅

iluvmeeself 發表於 19-2-20 17:50
我都對果D野好敏感。。。

好開心你生活得到改善。

講多少少先⋯

係我陀阿女3個月左右時,岩岩撞正農歷7月;係農歷7月十二果晚,我眼訓一早訓左,但我C6差唔多半夜一點先入房訓,佢一上床無耐,屋企門鐘響,C6出去睇以為係管理員,點知佢打開門唔見有人,咪閂門上床訓,又係上床無耐門鐘又響,佢打開門又係唔見有人,於是我走出去拆左門鐘粒電,我上返床就自己心裹面講話⋯係我細佬妹就投胎返落黎,等我照顧返佢。

唔好意思,好似騎劫左你個post,不過我想分享⋯寧可信其有不可信其無。但我聽過有啲嬰靈係唔會咁易就範 我都希望你一家平平安安、健康快樂!

首頁

尾頁

跳至